Stagiair Online Marketing

Ben jij de volgende online marketing specialist in spé op de markt? Heb jij ervaring in of affiniteit met Google (AdWords, Display, etc), Social Media (Facebook, Twitter, etc.) en YouTube? Ben jij de sparringspartner voor onze specialisten die nét dat nieuwe creatieve idee geeft voor het succes van onze klanten? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Stagiair Online Marketing gezocht!

vacatures-om

Wat zijn je werkzaamheden:

Als stagiair online marketing ondersteun je het specialistenteam bij het beheren van hun klanten. Het managen van Google AdWords campagnes (incl. shopping, remarketing, display en meer), het analyseren van Google Analytics, het optimaliseren van de website voor usability en SEO behoren tot de uitvoerende taken. Daarnaast ben jij die stagiair die ambitie heeft om door te groeien tot specialist en niet bang is (kritische) vragen te stellen aan de specialisten. Meedenken over de online marketing strategie van klanten vind jij een uitdaging!

Wat vragen wij?

Als stagiair volg jij een HBO/WO opleiding, bij voorkeur Commerciële Economie of Digitale Communicatie. Uiteraard heb je affiniteit met online marketing en vind je het leuk om kennis op te doen en te groeien. Je hebt een analytisch vermogen en kan goed (planmatig) onder druk functioneren. Met veel enthousiasme stort jij je graag op de data om nieuwe ideeën te testen en te optimaliseren!

Wat bieden we?

Zeo is een groeiende dynamische organisatie met enthousiaste en ambitieuze collega’s gevestigd in het centrum van Utrecht. Uiteraard bieden wij een prima vergoeding en mag je kosteloos je Google Examen afleggen.

Verder staan kennisdeling, in teams werken, sportiviteit en gezelligheid bij ons voorop. Daarom horen o.a. kennissessies, tafelvoetbal, Bootcamp 1x per week, samen lunchen, de vrijdagmiddagborrels en in de zomer BBQ in het park er voor ons gewoon bij.

Zeo groeit hard! Wil jij de organisatie helpen die stijgende lijn nóg harder te laten groeien? Stuur dan je motivatie en CV per e-mail naar jolande@zeo.nl. Wil je meer informatie over de functie bel dan naar 030 7115555 en vraag naar Jolande de Bruijn.