Contentmarketing.

In deze tijd kan eigenlijk geen enkel bedrijf meer zonder een goede contentstrategie. Een duidelijke strategie geeft je richting en zorgt dat je als organisatie nadenkt over wie je bent, wat je doet en waarom je dit doet. Deze inzichten helpen je bij het vertellen van jouw unieke verhalen, aan de juiste doelgroep.

Waarom Zeo?.

De wereld wordt steeds kritischer en wanneer je aan de slag gaat met content kan een goede contentstrategie niet ontbreken. Zie jij het nut van een goede contentstrategie in, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Zeo is de perfecte sparringpartner.

Contentmarketing uitbesteden aan Zeo heeft de volgende voordelen:

  • Een uitgedachte contentstrategie die past bij je doelen en doelstellingen
  • Altijd één direct contactpersoon waarmee je snel kunt schakelen
  • Meerdere online marketing specialisten die samen zorgen voor de beste resultaten
  • Altijd net even meer: altijd helpen, altijd sneller, altijd verder

Onze aanpak

Onze SEO-specialisten helpen je graag bij het bepalen van de juiste contentstrategie. Hierin gaan we in op vragen zoals wie ben je als bedrijf en wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep? Welk type content is geschikt op welk moment? En hoe optimaliseer je je content voor zowel de gebruiker als voor Google?

Strategie
Samen bepalen we een korte- en langetermijnstrategie en zorgen we voor een goede en structurele planning. Wij vinden dat creativiteit een belangrijk onderdeel is van een contentstrategie en plannen meerdere brainstormsessies per jaar in met de klant.

Creatie
We bieden graag ondersteuning en advies hij het schrijven van goede content. Wil je het schrijven van content helemaal uitbesteden? Ook dat is bij Zeo mogelijk.

Publicatie
Op welke platformen publiceren we je content? We analyseren graag welke platformen passen bij je organisatie en bij de geschreven content.

Monitoring en analyse
Welke effecten hebben alle optimalisaties? Wat is het verschil qua posities, verkeer, visibility score en conversies? We houden dit continu bij en blijven optimaliseren zodat we de beste resultaten behalen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van contentmarketing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.