Display advertising.

Wil jij een groot publiek bereiken met je boodschap? Meer naamsbekendheid of verkeer realiseren? Of juist meer leads of andere salesdoelstellingen realiseren? Bereik je doelgroep effectief met display advertising!

 

Het adverteren met banners op andere sites is een goede manier om een groot publiek te bereiken. De markt op het gebied van display advertising groeit enorm en hiermee ook de kansen en mogelijkheden op zowel desktop, mobiel als tablet. Hier wil je als organisatie natuurlijk op in spelen!

Onze aanpak.

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen, op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt? Zeo helpt je graag bij het bepalen van de juiste display advertising strategie. Wat zijn je doelen en doelstellingen en wie is nu de juiste doelroep? Welke websites of netwerken zijn geschikt voor jou advertentie? Tijdens een strategiemeeting brengen we alle mogelijkheden in kaart. In de opstartfase gaan we aan de slag met het opbouwen van de display campagnes op basis van doelgroepen, onderwerpen, zoekwoorden en specifieke plaatsingen. We beheren de campagnes continu en blijven monitoren en optimaliseren om zo tot de beste resultaten te komen!

Waarom Zeo?

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van display advertising. De online marketing specialisten van Zeo hebben ruime ervaring en helpen je graag bij het opzetten van de juiste strategie. Zeo is premium partner van Google, en is hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kansen op het gebied van display.

Display advertising uitbesteden aan Zeo heeft de volgende voordelen:

  • Een uitgedachte strategie die past bij je doelen en doelstellingen
  • Een prettige samenwerking met altijd een eigen contactpersoon
  • Meerdere online marketing specialisten die samen zorgen voor het beste resultaat

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via 030 711 5555 of vul het contactformulier in.

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.