E-mailmarketing.

Bereik je doelgroep op een persoonlijke manier! Met e-mailmarketing stem je de boodschap heel specifiek op de ontvanger af. Dit heeft een hoge respons als gevolg. Je doelgroep krijgt waarschijnlijk tientallen tot honderden mails per dag binnen, dus het is belangrijk om het op de juiste manier in te zetten.

Daar komt Zeo om de hoek kijken. We hebben veel ervaring met e-mailmarketing en onze specialisten hebben de juiste kennis in huis.

Onze aanpak.

We starten met een strategiemeeting waarin we alles te weten willen komen over je organisatie en je doelgroep. Op basis daarvan stellen we een strategisch plan op om de doelgroep via e-mailmarketing te gaan bereiken in alle verschillende fasen van de online customer journey. Denk aan conversiegerichte mailings op leads, aftersales, klantenservice, klantenbinding, etcetera.

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Mogelijkheden

Op het gebied van e-mailmarketing  kunnen we ondersteuning bieden bij de volgende onderdelen:

  • E-mail templates: een professioneel e-mailtemplate in je eigen huisstijl voor een goede indruk. We ontwerpen en ontwikkelen één of meerdere templates waarmee mailings verstuurd kunnen worden.
  • E-mailcampagnes: gezamenlijk stemmen we de boodschap van de mailings af. We schrijven vervolgens de content, ontwerpen het beeldmateriaal en zetten de e-mailcampagnes op. Vervolgens sturen we deze naar de juiste doelgroep. Daarnaast maken we de campagnes meetbaar, waardoor we kunnen analyseren en optimaliseren om zo het resultaat te verbeteren.
  • Geautomatiseerde mailings: stel, iemand heeft een aankoop gedaan in je webshop. Je wil dan na een aantal dagen vragen om een review. Na een aantal weken wil je een mailing versturen om een herhaalaankoop te stimuleren. Met geautomatiseerde mailings wordt dit een stuk makkelijker. We richten dit helemaal voor je in met de juiste boodschap.

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.