Feedmarketing.

Wil jij je producten vanuit je webshop real time tonen op verschillende platformen? Dit kan met feedmarketing. Adverteer alleen voor producten die op voorraad zijn en met de meest actuele productinformatie.

 

Enkele voorbeelden waar je met feedmarketing jouw producten kunt tonen zijn:

  • Google (Google Shopping)
  • Bol.com
  • Marktplaats
  • Prijsvergelijkers zoals Beslist.nl en Kieskeurig.nl

Onze aanpak.

We starten met een strategische meeting. Daar bepalen we de strategie voor de inzet van de campagnes. Op deze manier weten we op welke platformen we jouw doelgroep kunnen bereiken en met welke producten. De basis van feedmarketing is een goede productfeed. Dit is dan ook de volgende stap. Bevat de feed de juiste informatie? Hoe kunnen we de feed optimaliseren voor de verschillende platformen? Vervolgens zetten we de campagnes op en gaan we van start.

Als de campagnes eenmaal gestart zijn wordt het pas echt interessant. Met behulp van alle beschikbare data gaan we de campagnes én de productfeed verder optimaliseren. We zitten er bovenop en houden je op de hoogte van de resultaten met een week- of maandrapportage.

Waarom Zeo?

Het optimaliseren en beheren van feedmarketingcampagnes is complex. Je productfeed moet voor elke platform net weer aan andere eisen voldoen. Gelukkig heeft Zeo jarenlange ervaring met feedmarketing op verschillende platformen.

Feedmarketing uitbesteden aan Zeo heeft de volgende voordelen:

  • Dagelijks een campagne check en wekelijkse analyse en management
  • Altijd een direct contactpersoon waarmee je snel kunt schakelen
  • Inzicht in resultaten door overzichtelijke rapportages
  • Een gedreven team dat samen aan jouw online succes werkt

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.