Remarketing verhoogt je conversie.

Remarketing is dé methode om je online conversies te verhogen.  Iedereen komt wel eens in aanraking met remarketing. Je kent het vast wel, heb je net een webshop bezocht, zie je op andere websites de producten die je net hebt bekeken weer voorbij komen

Remarketing is onder te verdelen in de volgende vormen

  • Remarketing voor search (RLSA)
  • Dynamische remarketing
  • Display remarketing

Onze aanpak.

Er zijn veel voordelen bij de inzet van remarketing. Hieronder de belangrijkste.

Voordelig
Het voordeel van remarketing is dat deze vorm van online marketing goedkoop is in vergelijking met veel andere vormen. Daarnaast zijn de opbrengsten vaak twee keer zo hoog als bij normale advertenties.

Relevante targeting
Je bereikt alleen mensen die al interesse hebben getoond in jouw bedrijf. Ze hebben je website eerder al bezocht. Retargeting kan dan de bezoeker triggeren om alsnog tot een aankoop over te gaan.

Zelf beslissen hoe vaak je een advertentie laat zien
Je hoeft niet bang te zijn dat je de bezoeker irriteert met je campagnes, je kunt precies instellen hoe lang en hoe vaak je een advertentie wilt laten zien om ‘overkill’ te voorkomen.

Uitingen aanpassen op remarketing groep
Omdat je al weet dat je targeting doelgroep op de website is geweest kan je een uiting hier heel goed op aanpassen. Met een call-to-action wordt je doelgroep sneller getriggerd om tot een aankoop over te gaan. Bijvoorbeeld: “Twijfel niet langer”.

 

Zó Zeo

Er zijn genoeg mogelijkheden op het gebied van remarketing. Onze online marketing specialisten hebben veel ervaring op het gebied van remarketing en kunnen jou helpen om de meest optimale strategie uit te zetten om meer conversies te behalen. We kunnen je helpen om de beste remarketing strategie op te zetten die bij jouw bedrijf past.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.