Video advertising.

De jongste generatie kijkt bijna niet meer naar de televisie, maar ziet alles via de computer of mobiele apparaten. Met video advertising speel je in op de verschuiving van tv kijken naar YouTube.

 

Met video krijg je je bedrijf of merk letterlijk beter in beeld. Door middel van het adverteren met video creëer je meer interactie met je potentiële klanten. Het grote voordeel is dat je alleen betaald als je video afgekeken wordt (of langer dan 30 seconden als je video langer duurt dan dat).

Onze aanpak

Video advertising is in verschillende fasen van de online customer journey in te zetten. Denk aan het vergroten van de naamsbekendheid onder een nieuwe doelgroep, maar ook aan remarketing onder eerdere websitebezoekers. Er is veel mogelijk met video advertising. We helpen je hier graag bij!

In een startmeeting maak je kennis met je eigen projectteam van specialisten. Tijdens deze startmeeting stemmen we de strategie af voor de video advertising campagnes. Wie is de doelgroep? Met welke boodschap gaan we de doelgroep bereiken? Hoe kunnen we de interactie aangaan?

We stellen de optimale targeting in om relevante doelgroepen te bereiken. Daarnaast testen we verschillende video advertenties. Door de campagnes goed meetbaar te maken, kunnen we de campagnes blijven optimaliseren en zorgen voor een optimaal resultaat.

Waarom Zeo?

Video advertising uitbesteden aan Zeo heeft de volgende voordelen:

  • Een sparringspartner die verder kijkt dan alleen het inkopen van verkeer maar ook meedenkt over de online concurrentie en nieuwe mogelijkheden
  • Zeo is Google premium partner en heeft directe lijnen met Google
  • Een direct contactpersoon waarmee je snel kunt schakelen

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in.

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.