Video advertising.

De jongste generatie kijkt bijna niet meer naar de televisie, maar ziet alles via de computer of mobiele apparaten. Met video advertising speel je in op de verschuiving van tv kijken naar YouTube.

 

Met video krijg je je bedrijf of merk letterlijk beter in beeld. Door middel van het adverteren met video creëer je meer interactie met je potentiële klanten. Het grote voordeel is dat je alleen betaalt als je commercial minstens 30 seconden bekeken wordt.

Onze aanpak

Video advertising is in verschillende fasen van de online customer journey in te zetten. Denk aan het vergroten van de naamsbekendheid onder een nieuwe doelgroep, maar ook aan remarketing onder eerdere websitebezoekers. Er is veel mogelijk met video advertising. We helpen je hier graag bij.

In een startmeeting maak je kennis met je eigen projectteam van specialisten. Tijdens deze startmeeting stemmen we de strategie af voor de video advertising campagnes. Wie is de doelgroep? Met welke boodschap gaan we de doelgroep bereiken? Hoe kunnen we de interactie aangaan?

We stellen de optimale targeting in om relevante doelgroepen te bereiken. Daarnaast testen we verschillende video advertenties, die wij voor je kunnen produceren. Door de campagnes goed meetbaar te maken, kunnen we de campagnes blijven optimaliseren.

Waarom Zeo?

Video advertising is hot. Maar er zijn weinig bedrijven die exact weten hoe je video advertising moet inzetten. Google begeleidt wereldwijd een handvol premier partners intensief met specifieke kennis omtrent YouTube advertising en Zeo is één van deze partners. Zo profiteren we van de best practices van de grootste speler in deze industrie. Simpelweg een televisiespot online gebruiken werkt niet; hoe vaak je dit ook tegenkomt. We weten precies wat voor materiaal je moet inzetten in welke situatie.

  • Data zit in onze genen
  • Continu kennisdeling uit meer dan 3000 YouTube advertising campagnes
  • Baanbrekende aanpak voor de productie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in.

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.