Zoekmachine optimalisatie (SEO).

Heb jij een mooie website of webshop die je dolgraag aan de juiste doelgroep wilt laten zien? Wil je graag hogere organische posities behalen in Google? Een goede SEO-strategie draagt hieraan bij.

Zó Zeo.

Het uitdenken en uitvoeren van een goede SEO-strategie is een lastige en tijdrovende klus. Bij Zeo werken online marketing specialisten die je met veel passie en plezier ondersteunen of de dienst geheel voor je uit handen nemen. Het voordeel is dat we altijd samen met jou de perfecte strategie bedenken en hierbij een duidelijke planning maken. Wil je bijvoorbeeld hulp bij het uitdenken van een goede contentstrategie, maar de teksten zelf schrijven? Dat kan! Het schrijven van content liever uitbesteden? Ook dat is mogelijk.

Zoekmachine Optimalisatie uitbesteden aan Zeo heeft de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring op het gebied van SEO
  • Persoonlijk contact met je online marketing specialist
  • Een SEO-strategie die past bij je bedrijfsdoelen en -doelstellingen
  • Creatieve brainstormsessies waar we energie van krijgen!

Onze SEO-aanpak

We delen onze SEO-aanpak op in drie deelgebieden: techniek, content en linkbuilding.

Techniek

In hoeverre is jouw website of webshop vrij van technische belemmeringen? Hoe kan de zoekmachinevriendelijkheid worden verbeterd? En hoe blijf je altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen? Allemaal zaken waar we je graag bij helpen.

Content

Je wilt natuurlijk vindbaar zijn op het juiste moment, voor de juiste doelgroep, met de juiste content.

In hoeverre sluiten je teksten aan op wat jou doelgroep zoekt in Google? Samen zorgen we voor een perfecte contentstrategie, waarbij we ingaan op zowel de creatie als de publicatie en monitoring van content.

Linkbuilding

Het opbouwen van autoriteit is belangrijk wanneer je betere organische posities wilt behalen. Met een zorgvuldige linkbuildingstrategie zorgen we voor een continu en natuurlijk proces.

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen op het gebied van SEO? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

zoekmachine optimalisatie seo - Zeo online marketing bureau Utrecht

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.