Samenwerken

Samenwerken

We staan altijd open om de ander te helpen en elkaars vragen te beantwoorden. Zo werken we samen als team om het beste resultaat te behalen. Door een wekelijkse productupdate delen we actief onze kennis en zijn we op de hoogte van wat er speelt. Wij vinden het ook belangrijk om onze kennis te delen met anderen. Dit doen wij door regelmatig gratis kennissessies te geven over verschillende onderwerpen zoals conversie optimalisatie, personalisatie en de nieuwste contentmanagementsystemen.
samenwerken

Competitie

Competitie

Wij gaan als organisatie geen uitdaging uit de weg en doen er alles aan om ons doel te bereiken. Niet alleen ons eigen doel, maar ook die van de klant! Want wij geloven dat je energie krijgt van winnen. Samen doen we graag een stap extra voor het beste resultaat. Naast het werken, spelen wij in de lunchpauzes fanatieke potjes tafelvoetbal en tafeltennis. Daag jij ons de volgende keer uit?
tafelvoetbal

Plezier maken

Plezier maken

Plezier maken met je collega’s is belangrijk bij Zeo! Zowel tijdens als na het werk. Met maandelijkse 030 borrels, wekelijkse workouts met sportcoach en personeelsuitjes beleven wij naast het harde werken veel plezier met elkaar. Voor de voetballiefhebbers hebben we drie seizoenkaarten van FC Utrecht beschikbaar.
PurePersonal-BorrelZeoLr42

Aanpakken

Aanpakken

Ons team van online marketing en webdevelopment specialisten pakken iedere uitdaging aan. We doen ons best om nét even wat meer te doen en helpen je om te groeien. Wij zoeken en vinden samen met jou de gewenste doelgroep, branding en jouw persoonlijk doelen.Dit alles doen we in een oude machinefabriek aan de Vleutenseweg in Utrecht. Een transparant pand met een persoonlijke tint. Zo werken we op afstand, maar ook altijd dichtbij. En weet jij dus altijd met wie je werkt.
aanpakken

Ons dna

Wij zijn geen luxe merk en hebben geen sterallures. Wij geloven wel dat je energie krijgt van winnen! Daarom kijkt ons team van online marketing en webdevelopment specialisten altijd verder dan alleen bezoekers. Wij zoeken en vinden jouw doelgroep, jouw branding en jouw doelen.Dit alles doen we in een oude machinefabriek aan de Vleutenseweg in Utrecht. Een transparant pand met een persoonlijke tint. Zo werken we op afstand, maar ook altijd dichtbij. En weet jij dus altijd met wie je werkt.