Zeo logo

Ons DNA

Sinds 2006 geven we vorm aan online wensen. Of het nu gaat om vindbaarheid, meetbaarheid of zichtbaarheid, wij zorgen voor aanwezigheid. Als ambitieus, aanpakkend en eigenwijs bureau hebben we maar één woord nodig: aandacht. Aandacht voor jou als individu en voor jou als merk. Die geven we vanuit een bruisende poort waar medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers zich thuis voelen. Een huis vol professionals die alles doen zodat jouw merk zich zo goed mogelijk kan laten zien. Daar zijn we trots op!

Samenwerken

Opdrachtgevers, partners en collega’s; wij staan altijd open om de ander te helpen en elkaars vragen te beantwoorden. Verschillende perspectieven bij elkaar, zorgt voor de beste oplossingen. Zo werkt iedereen samen, als een team, om het beste resultaat te behalen.

Gedreven

We gaan geen uitdaging uit de weg. We doen ons best om nèt even wat meer te doen. Continue zijn we op zoek naar nieuwe mogelijkheden, technologieën en strategieën om het merk en de resultaten van onze opdrachtgevers te laten groeien.

Plezier maken

Plezier maken met je collega's en met je opdrachtgevers vinden wij belangrijk bij Zeo. Werken is ook leuk! Het zorgt voor verbinding. Collega's zijn niet alleen collega's, maar zijn ook vrienden.

Persoonlijk

Elke opdrachtgever is speciaal, elke opdracht is anders. Samen bouwen we aan nieuwe resultaten en betere oplossingen. Wij ondersteunen de klant altijd persoonlijk en in het gehele proces. We zijn er voor onze opdrachtgevers.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.