Samenwerken

Samenwerken

We staan altijd open om de ander te helpen en elkaars vragen te beantwoorden. Zo werken we samen als team om het beste resultaat te behalen. Door een wekelijkse productupdate delen we actief onze kennis en zijn we op de hoogte van wat er speelt.

Wij vinden het ook belangrijk om onze kennis te delen met anderen. Dit doen wij door regelmatig gratis kennissessies te geven over verschillende onderwerpen zoals conversie optimalisatie, personalisatie en de nieuwste contentmanagementsystemen.
samenwerken-zeo

Competitie

Competitie

Als organisatie gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij doen er alles aan om toekomstige doelen te bereiken. Niet alleen ons eigen doel, maar ook die van jouw als opdrachtgever! Zo werken wij samen in ons huis. En wij doen graag een extra stap voor het beste resultaat. Voor de webdevelopers betekent dit betere code schrijven en innovatieve technieken toepassen. Voor marketeers betekent dit aan de hand van opgedane data webpagina's optimaliseren.

Naast het werken, spelen wij in de lunchpauzes fanatieke potjes tafelvoetbal en tafeltennis. Daag jij ons de volgende keer uit?
tafelvoetbal

Plezier maken

Plezier maken

Plezier maken met je collega’s vinden wij belangrijk bij Zeo! Zowel tijdens als na het werktijden. Met de maandelijkse 030 borrels, wekelijkse workouts in de sportschool en personeelsuitjes beleven wij naast het harde werken veel plezier met elkaar. Collega's zijn niet alleen collega's, maar worden ook vrienden. Voor de voetballiefhebbers stellen wij drie seizoenkaarten van FC Utrecht beschikbaar.
zeo-borrel

Aanpakken

Aanpakken

Ons team van online marketing en webdevelopment specialisten gaan geen uitdaging uit de weg. We doen ons best om nét even wat meer te doen en helpen je om te groeien. Wij zoeken en vinden samen met jou de gewenste doelgroep, branding en jouw persoonlijk doelen. Het kan voor ons altijd slimmer, beter en innovatiever. Continue zijn we op zoek naar nieuwe mogelijkheden, technologieën en strategieën die jouw merk helpen groeien.

Dit alles doen we in een oude machinefabriek aan de Vleutenseweg in Utrecht. Een transparant pand waar 30 specialisten dagelijks met elkaar samenwerken in één grote ruimte. Zo werken we op afstand, maar ook altijd dichtbij. En weet jij dus altijd met wie je werkt.
aanpakken

Ons dna

Zeo is het huis voor online marketing en webdevelopment. We geven vorm aan online wensen. Of het nu gaat om vindbaarheid, meetbaarheid of zichtbaarheid, wij zorgen voor aanwezigheid.

Als ambitieus, aanpakkend en eigenwijs bureau hebben we maar één woord nodig: aandacht. Aandacht voor jou als individu en voor jou als merk. Die geven we vanuit een bruisende poort waar medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers zich thuis voelen. Een huis vol professionals die alles doen zodat jouw merk zich zo goed mogelijk kan laten zien. Daar zijn we trots op!