Geschreven door Annabel op

Mijn reis binnen online marketing.

Mijn eerste week bij Zeo zit er op en ik heb deze week al veel geleerd. Vorige week had ik niet kunnen bedenken dat er zoveel bij online marketing kwam kijken. Het mooie van online marketing is dat het op zo veel verschillende manieren een bedrijf kan helpen om te groeien. Tot nu toe ben ik erg enthousiast over alle aspecten die bij online marketing aan bod komen. De oneindige mogelijkheden om mensen te bereiken vind ik erg fascinerend. Ik word ook erg vrolijk van de creativiteit die nodig is om een bedrijf online sterk te maken. Het leuke aan deze trainingsfase van Zeo is dat je alle specialiteiten van de medewerkers mee krijgt en iedereen wil graag zijn of haar kennis met je delen. De kans die ik bij Zeo krijg om er achter te komen waar mijn krachten binnen online marketing liggen geeft mij veel voldoening. Ik kan niet wachten om meer te leren bij Zeo en daadwerkelijk mijn kennis toe te passen in de praktijk.

Waar ik energie van krijg.

Tijd besteden met vrienden en familie vind ik erg belangrijk. Ik kan ontzettend genieten van een picknick in het park met een wijntje, lekker eten en goed gezelschap. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om mij terug te trekken met een goed boek. Nadat ik in september was afgestudeerd van de opleiding Commerciële Economie, heb ik 3,5 maand door Zuidoost-Azië gereisd. Het zien van zo veel mooie plekken en het ontmoeten van allemaal interessante en diverse mensen heeft mij veel energie gegeven. In de toekomst hoop ik nog veel mooie plekken te mogen bezoeken en andere culturen te ontdekken. Voor nu kijk ik erg uit naar mijn avontuur als werknemer bij Zeo!

annabel

| |

1 reactie op “Maak kennis met Annabel

  1. S. Klein Horsman schreef:

    Mooi gezegd!

Geef een reactie