\
Skip to content
PurePersonal-ZeoSfeer06

E-mail Marketing

Een goede band opbouwen met prospects en klanten?

E-mail marketing is de juiste methode! Je lezers zijn al geïnteresseerd in jouw merk en het is minder vluchtig dan social media. Mails worden nog steeds goed gelezen.

Een niet-opdringerige manier van contact houden

Van nieuwsbrieven en productmailings tot complete campagnes. Je weet al dat de ontvangers interesse hebben in jouw merk, omdat ze ooit hun gegevens hebben afgegeven. De inhoud van de mails moet daadwerkelijk waarde bieden aan de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van een whitepaper als iemand interesse toont in je dienst. Of het sturen van een ontvangstbevestiging na een aankoop. En zo zijn er talloze voorbeelden te verzinnen.

Je kunt de mails ook nog eens personaliseren. E-mail marketing is een veelzijdig communicatiemiddel, goed meetbaar en ook nog eens relatief goedkoop. Het is een prettige, niet-opdringerige manier van contact houden met je (potentiële) klanten. Zij hebben tenslotte de regie!

Beter vindbaar en hogere conversie

Ondertussen word jij beter vindbaar en verhoog je het aantal conversies aanzienlijk, want mensen klikken sneller op een link in een mail dan bijvoorbeeld op social media. Investeren in e-mailmarketing is dus absoluut de moeite waard. En e-mailmarketing wordt steeds verder uitgebreid. Denk maar aan het versturen van geautomatiseerde mails en het vergaren van belangrijke data over je doelgroep(en). 

Wil jij jouw klanten ook graag betrokken houden? Check eens wat wij voor je kunnen doen op het gebied van e-mailmarketing!

Wat zijn jouw e-mail marketing kansen? Let's find out!

E-mailmarketing uitbesteden aan Zeo

Uiteraard staan ook in dit proces de behoeften en beleving van jouw klant centraal, dus analyseren we deze eerst samen. Dan kijken we naar de doelstellingen van jouw organisatie en zetten we op professionele manier de campagne voor je op. We doorlopen de reis die de klant maakt, van klikken op de link in de mail tot het aankomen op je website.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee!

Benieuwd naar de mogelijkheden van feed based advertising voor jouw organisatie? Onze strategen denken graag met je mee!

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.