Skip to content
Zeo14-2

SEO Migratie

Verdien je webshop terug met een SEO-migratie

Migratie van je webshop of website is meer dan alleen het migreren van data. Er hangt namelijk nogal wat aan jouw webshop of website. En het laatste wat je wilt, is een dip in je SEO-resultaten of verlies van meetbaarheid of campagnes. Dus moet migreren soepel en foutloos verlopen. Wist jij dat je met een goede migratie zelfs je hele webshop kunt terugverdienen?

Resultaat

Wij zorgen ervoor dat de dip in SEO-resultaten na het live gaan beperkt blijft voor jou. Zo verdien je zomaar je hele webshop terug. Verder ervaren jouw bezoekers geen 404-fouten, hebben ze geen foutieve data, en lopen campagnes soepel. Wij ontzorgen je.

Hogere zichtbaarheid, vindbaarheid en omzet

Met de juiste strategie verhoog je de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf. Dit vertaalt zich naar een hogere omzet. De juiste advertentiecampagnes en contentcreatie op social media dragen bij aan de merkbeleving en genereren ambassadeurs voor je merk. Door te monitoren krijg je ook nog eens belangrijke inzichten in jouw doelgroep, waardoor je je klanten steeds beter kunt bedienen. 

Ook de sociale mediakanalen gebruiken voor het promoten van jouw organisatie, product of dienst? Check dan eens wat Zeo voor je kan doen!

Plan een afspraak

Social Media Advertising uitbesteden aan Zeo

Wij begrijpen dat jij andere dingen aan je hoofd hebt dan je bezig te houden met het adverteren op social media. Aangezien het jou echter zoveel voordeel oplevert, ontzorgen we je graag door het je volledig uit handen te nemen. Onze specialisten kennen alle laatste  ins en outs van alle social mediakanalen. Ze doen eerst een grondige inventarisatie voor je. Dan maken ze doelgerichte campagnes en een solide contentstrategie voor je, met een helder plan van aanpak. Uiteraard zorgen we voor meetbaar resultaat en laten het je zien in overzichtelijke en begrijpelijke rapportages.

Benieuwd welke strategie werkt voor jouw bedrijf? Bel ons dan direct op 030-711 5555 en vraag naar Mariska. Of plan een afspraak in!

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce...?

Let's meet!