Skip to content
zeo

Social Media Advertising

LinkedIn

Opvallen onder actieve B2B-professionals of nieuwe collega’s werven?

Het feit dat je mensen specifiek kunt targeten maakt LinkedIn een uniek platform voor B2B-leadgeneratie en voor het werven van nieuwe collega’s.

Unieke B2B-doelgroep

LinkedIn noemt zichzelf het grootste professionele netwerk ter wereld. Op het platform kunnen professionals met elkaar verbinden, hun expertise profileren en andere professionals aanbevelen of introduceren. LinkedIn is een uitstekend medium om heel gericht klanten, branchegenoten, personeel, een baan of freelancewerk te vinden.

Claim je expertstatus voor meer leads en omzet

LinkedIn is dus een perfect kanaal om je te profileren als expert op jouw vakgebied onder professionals die je gericht kunt targeten op functie, functietitel, bedrijfstak en meer. Je claimt deze expertstatus door content te posten, te adverteren of beide. Ben je op zoek naar klanten, dan leidt dit ongetwijfeld tot een hogere leadgeneratie en meer omzet. En je kunt er dus ook nog eens gericht goed personeel mee werven.

Weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Hoort LinkedIn in jouw Social Media Advertising strategie? Let's find out!

Adverteren op LinkedIn uitbesteden aan Zeo

Vanuit de beleving van jouw klant zetten we samen een Pinterest-account en advertentiekanaal op. Dan maken we een koppeling tussen Pinterest en jouw webshop. Zo adverteer je gemakkelijk je assortiment. Op basis van je doelstellingen (bijvoorbeeld meer merkbekendheid, verkeer of een hogere conversie) bepalen we de campagnes. Maandelijks houden we dit bij om veranderingen te monitoren en keuzes te maken op basis van de nieuwe inzichten.

Ook leads genereren via LinkedIn? Bel ons op 030-711 5555 of plan een afspraak.

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce...?

Let's meet!

Extra hulp nodig met LinkedIn? Boek een gratis speeddate met een specialist.