Skip to content
PurePersonal-Zeo5-2

Social Media Advertising

YouTube

Is jouw doelgroep 15- tot 40-jarigen? Adverteer op YouTube!

Met bijna 3 miljoen dagelijkse Nederlandse bezoekers is YouTube een van de allergrootste platforms om jouw boodschap onder de aandacht te brengen.

Korte filmpjes zijn de trend

Korte filmpjes zijn de trend, zien we aan het succes van TikTok en Instagram Reels. YouTube, het platform waar gebruikers kosteloos video’s kunnen publiceren en bekijken, is ook nog steeds ongekend populair, vooral in de leeftijdscategorie 15 tot 40 jaar. Maar ook boven die leeftijd wordt steeds meer van filmpje naar filmpje gescrolled.

Herhaling leidt tot hogere conversie

Met YouTube advertising kun je een boodschap van 6, 15 of 30 seconden onder de aandacht brengen. Het zijn de korte advertenties die voor, tijdens of na een video op YouTube worden getoond. Door veel te herhalen, zal de consument zich het product of de dienst (onbewust) herinneren en sneller converteren wanneer hij de naam nog eens tegenkomt op andere plekken zoals Google Resultaten of Instagram.

Hoe interessant is adverteren op YouTube voor jouw organisatie? We onderzoeken het graag voor je!

Hoort YouTube in jouw Social Media Advertising strategie? Let's find out!

Adverteren op YouTube uitbesteden aan Zeo

Op YouTube is het extra belangrijk goed na te denken over je boodschap, omdat je iemand target die specifiek op een filmpje wacht en dus snel geïrriteerd raakt. Samen met jou kijken we dan ook goed naar jouw doelstelling, doelgroep en boodschap. Zoals gezegd moet de doelstelling met YouTube vooral ‘onder de aandacht brengen’ zijn, zodat de (potentiële) klant op andere plaatsen eerder converteert. Zodra dit allemaal klaar is, maken we een plan van aanpak en richten we de campagne in. Uiteraard monitoren we deze en optimaliseren we waar nodig.

Wil jij een korting of nieuw aanbod onder de aandacht brengen? Of je merk positioneren via YouTube? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce...?

Extra hulp nodig met YouTube? Boek een gratis speeddate met een specialist.