Skip to content
Zeo14-2

Jouw WordPress webshop

  • Hoge gebruiksvriendelijkheid
  • Goed vindbaar door snelle indexatie zoekmachines
  • Meten gedrag bezoekers mogelijk met tracking code Google Analytics

WordPress | Gebruiksvriendelijk en goed vindbaar

WordPress is één van de meest gebruikte contentmanagementsystemen ter wereld. Dit komt onder andere door de hoge gebruiksvriendelijkheid én SEO-vriendelijkheid. Jouw webshop is bovendien goed vindbaar, omdat WordPress websites altijd razendsnel geïndexeerd worden door zoekmachines. WooCommerce is de e-commerce-extensie van WordPress.

Oneindig veel mogelijkheden

WordPress kent enorm veel mogelijkheden. Doordat ontwikkelaars, door een open-source cultuur, toevoegingen en ontwikkelingen doorvoeren blijft het platform up-to-date. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van plug-ins. Dit zijn extra toevoegingen aan een website die gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Op deze manier kunnen alle wensen en behoeften van gebruikers ingevuld worden.

 

Benieuwd wat WordPress jouw bedrijf te bieden heeft?

Of wil je weten of WordPress de oplossing biedt voor de uitdagingen in je business?
Wij denken graag met je mee. Laten we om tafel gaan om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken. Bel ons vrijblijvend op (030) 711 5555 of plan een afspraak.

Is WordPress de beste oplossing voor jou? Let’s find out! Boek een gratis speeddate met een specialist.

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Extra hulp nodig met jouw WordPress website? Boek een gratis speeddate met een specialist!