Skip to content
austin-distel-wD1LRb9OeEo-unsplash

Zeo Academy

Trainingen op maat

De beleving van jouw klanten centraal, waardoor jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en resultaten omhoog gaan. Van strategie tot campagnes en data-analyses. Zeo is er voor jou.

Zeo geeft op maat gemaakte trainingen en workshops aan op alle diensten en oplossingen die wij aanbieden. Ontvang persoonlijke trainingen van onze specialisten voor jou en je team. Bij jou op locatie of bij ons huis voor online marketing en webdevelopment. De volgende stap? Groeien! 

Wanneer is het geschikt voor mij?

Wij geloven heilig in samenwerken. Zowel met collega’s als met opdrachtgevers. Als iedereen vanuit zijn expertise waarde toevoegt, dan bereiken we het mooiste en beste resultaat! Vanuit deze overtuiging is ons doel ook om kennis te delen. Met deze kennis komt er namelijk inzicht in de verschillende online marketing disciplines. Zo haal je inhoudelijk het maximale uit je online marketing strategie omdat er ruimte ontstaat om te sparren met jouw bureau.

Trainingen zijn ook geschikt wanneer je zelf wilt beschikken over de onmisbare kennis dat jouw bedrijf laat groeien. Dit zorgt ervoor dat jij je marketing team beter kan begeleiden, intern de online marketing kennis wordt vergroot en je beetje bij beetje minder afhankelijk wordt. 

Of je wilt je gewoon persoonlijk blijven uitdagen en ontwikkelen. Daar geloven wij in!

Ontdek de training voor jou

Weten welke trainingen interessant zijn voor jou en je team? Ga in gesprek met onze specialisten.

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Ontdek waar jouw groei- en ontwikkelingskansen liggen