Geschreven door Eva Meeus op

Hartelijk dank voor je bezoek aan de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht afgelopen week! Met een recordaantal bezoekers, twee bomvolle sprekerssessies van consultant Mariska en specialist Timo en vijf kennissessies van Sjoerd over Magento heeft Zeo twee topdagen beleefd. Hopelijk heb jij als bezoeker ook het maximale uit de elfde editie van de WWV gehaald.

Guerrilla Marketing

Zeo was als Gold Sponsor van deze e-commerce vakbeurs ook buiten de beursvloer niet te missen. Heb je bijvoorbeeld de reverse graffiti van Zeo gespot rondom de Jaarbeurs? Misschien ben je ons op het toilet wel tegengekomen? Of heb jij je bezoekersbadge laten scannen door onze zlimme collega’s?

Reverse graffiti van ZeoWWV17 wc sticker  Scan je badge WWV17

 

 

 

 

 

 

Zomaar een paar voorbeelden van onze guerrilla marketing rondom de Webwinkel Vakdagen. Kortom, wij weten wel hoe je de aandacht van bezoekers moet trekken én vasthouden.

Alle presentaties ontvangen?

Een offline beurs, die online opvolging krijgt. Want in online ligt de kracht van Zeo. De juiste boodschap, op het juiste moment. Zoals deze mailing! Want belofte maakt schuld en via deze link kun je alle beschikbare presentaties van de Webwinkel Vakdagen 2017 terugvinden. Zo kun je alles nog eens op je gemak doorbladeren. Zó Zeo!

| | |

3 reacties op “Alle presentaties van de #WWV17

 1. Menno van Tol schreef:

  Leerzaam!

 2. Tabitha schreef:

  Is jullie presentatie ook makkelijk te vinden zonder dat ik 20 pagina’s door moet? 🙂

  1. Eva Meeus schreef:

   Dag Tibitha,

   Het slideshare systeem werkt inderdaad qua zoekfunctie niet optimaal. De Zeo presentaties zijn hier terug te vinden:
   http://www.slideshare.net/webwinkelvakdag/zeo-timo-fleer-mariska-vd-berg en http://www.slideshare.net/webwinkelvakdag/zeo-donderdag

   Veel leesplezier!

Geef een reactie