Geschreven door Timo Fleer op

Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen en optimaliseren van Google AdWords campagnes (SEA). Onze SEA specialisten zijn Google AdWords Qualified Professionals, dit is een kwalificatie die Google geeft aan medewerkers die het Google AdWords examen succesvol hebben afgerond. Als bedrijf zijn wij ‘Google AdWords Certified Partner’. Dit betekent dat wij contact hebben met specialisten binnen Google voor feedback op campagnes en ondersteuning bij nieuwe features.

premier-google-partner-RGB-search-mobile-disp-shop

Wil je adverteren met Google AdWords maar:

  • Heb je geen tijd om het te managen?
  • Mis je kennis op niveau?
  • Wil je gebruik maken van een sparringspartner die verder kijkt dan z’n neus lang is?

Wij behoren tot één van de weinige partijen die nieuwe producten en oplossingen van Google mogen testen voor onze klanten. Onze SEA specialisten geven jou dus de meest actuele strategie voor online vindbaarheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

afbeelding-google-adwords

Jouw persoonlijke SEA specialist

Wij werken altijd op persoonlijke basis. Dat betekent dat je een eigen SEA specialist tot je beschikking hebt die zich proactief wijdt aan het bereiken van de AdWords doelstellingen. Bij afwezigheid neemt een andere SEA specialist het tijdelijk over. Naast het aansturen van de campagne om je doelstellingen te behalen gaan onze SEA specialisten een stapje verder. Door middel van Google Analytics kunnen wij je bezoekersstroom analyseren en zo goede adviezen geven over wat wel en wat niet goed werkt binnen je site of shop. Uiteraard is en blijft het jouw beslissing waarmee je wel aan de slag gaat en waarmee niet.

PurePersonal-ZeoKantoor05

Onze SEA specialisten

Zeo’s SEA specialisten hebben een proactieve houding en dat uit zich in regelmatig telefonisch / mail contact en rapportages over de inzichten die wij gaandeweg opdoen. Daarnaast houden we je op de hoogte van nieuwe features van Google die interessant voor je zijn. In kwartaalmeetings spar je samen met de SEA specialist over nieuwe kansen en mogelijkheden naar aanleiding van de data uit de rapportages.

Wij zijn een jonge, gedreven partij die altijd op zoek is naar de beste manier van samenwerking. Of je nu op zoek bent naar een training, ondersteuning of totale uitbesteding… Bij Zeo ben je aan het juiste adres!

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op!

 

| | |

Geef een reactie