Geschreven door Zeo op

Bij Zeo weten we hoe we van de werking van de zoekmachines gebruik kunnen maken om het beste resultaat te krijgen. Onze SEO specialisten hanteren een aanpak in twee fasen. Allereerst is het belangrijk om de basis strak te zetten om het de zoekrobots zo makkelijk mogelijk te maken om jouw pagina’s te crawlen. Gelijktijdig maakt de specialist een analyse van de beschikbare Analytics data, AdWords data, trends in het zoekvolume en de concurrenten. Op basis van die analyse doen wij een voorstel voor een SEO zoekwoordselectie.

Daarna begint het spel. De SEO specialist maakt samen met jou een plan van aanpak om de gekozen zoekwoorden te laten stijgen in de zoekmachine. In deze fase ligt de focus op onsite-optimalisatie door het optimaliseren van content en meta data, het finetunen van de SEO-strategie en adviseren in linkmanagement.

Jouw persoonlijke SEO specialist

Wij werken altijd op persoonlijke basis. Dat betekent dat jij een SEO specialist krijgt die samen met jou aan de slag gaat. Of je nu op zoek bent naar een training, ondersteuning of totale uitbesteding… Bij Zeo ben je aan het juiste adres! Doordat onze specialisten analytisch erg sterk zijn weten zij of de gekozen strategie uiteindelijk de juiste is, of dat deze tussentijds moet worden bijgesteld. Dit resulteert in heldere rapportages over de voortgang met analyses die niet alleen inzicht bieden in je SEO bezoekers maar ook over wat er op de site of shop gebeurt.

PurePersonal-ZeoKantoor04

Onze SEO specialisten

Zeo’s SEO specialisten werken met veel uiteenlopende partijen en hebben daardoor ervaring in heel veel branches. Wij kunnen het volledige traject uit handen nemen, waarbij wij bijvoorbeeld ook alle teksten schrijven. Ook is het mogelijk om hierin meer samen te werken, waarbij jij zelf de content aanlevert en wij daar met een zogenaamde ‘SEO-bril’ naar kijken. Kortom: voor iedere wens hebben wij een passende oplossing!

Wij zijn een jonge, gedreven partij die altijd op zoek is naar de beste manier van samenwerking. Wil je meer weten over wat onze SEO specialisten voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op!

| | |

Geef een reactie