Geschreven door Mariska van den Berg op

Kom langs bij Zeo op de Webwinkel Vakdagen 2014!Woensdag 22 en donderdag 23 januari staat Zeo weer op de Webwinkel Vakdagen 2014 in de Jaarbeurs Utrecht, dit keer als Gold Sponsor! Zit je vol goede voornemens en wil je meer bezoekers naar je webshop? Meer conversies? Meer verkopen? Wil je kennis opdoen over zoekmachinemarketing, Social Media marketing of meer weten over de mogelijkheden met Magento webshops? Kom dan bij ons langs tijdens de beurs op stand M04 voor een goed gesprek onder het genot van serieus lekkere koffie! Schrijf je nú in voor de Webwinkel Vakdagen 2014.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij kunnen je onder andere helpen met de volgende vragen:

  • Zoek je een (nieuwe) Magento webshop?
  • Wil je lagere kosten per klik in AdWords?
  • Wil je meer gratis bezoekers via Google?
  • Beter scoren met Social Media marketing?

We helpen je graag verder dus kom gerust langs op onze stand M04! Vergeet niet ons nieuwe e-book te downloaden: ‘7 essentiële marketingadviezen voor het starten van een webshop’. Kun je niet wachten tot de beurs? Download ‘m dan nu alvast!

We zijn bijzonder trots dat we als Gold Sponsor twee sprekerssessies mogen verzorgen! Op woensdag 22 januari vertelt Ernest van den Bemd, commercieel en operationeel manager bij Cycletours, meer over zijn ervaringen met Search Engine Marketing. Dit doet hij samen met Jeffrey Wattimena van Zeo om 14:45 uur. Op donderdag 23 januari vertelt Mariska van den Berg om 11:30 uur meer over de 7 essentiële adviezen voor succesvolle webshops.

Waarom naar de Webwinkel Vakdagen?

Als je een webwinkelier bent, of voor je bedrijf betrokken bent bij online activiteiten zijn de Webwinkel Vakdagen echt een ‘must visit’. Het is het grootste evenement van de e-commerce branche en de enige vakbeurs die zich alleen richt op online ondernemen. De WWVD biedt een overzicht aan oplossingen die je helpen optimaal rendement uit je online strategie te halen!

Schrijf je nú alvast gratis in voor de Webwinkel Vakdagen via deze link!

| |

Geef een reactie