Jane

Jane Client director

Ik ben Jane, client director bij Zeo. Door mijn karakter, ondernemerschap en oplossingsgerichtheid ben ik na mijn studie op een natuurlijke wijze in de rol als client director terecht gekomen. Ik houd van het snel schakelen, creatief denken en het opbouwen en bewaken van relaties. In mijn rol krijg je continu nieuwe informatie binnen door verscheidene markten, bedrijven, situaties en personen. 24/7 sta je aan en wordt er van je verwacht dat je oplossingsgericht kan handelen. Dit is iets waar ik energie van krijg.
 
In mijn werk heb ik aandacht voor de klant. Het klinkt cliché, maar hoe kan ik goed advies geven als ik je niet volledig begrijp? Hoe zit je business in elkaar, wat speelt er in je markt en waar loop jij tegenaan? Het is essentieel om dit te weten voordat ik een goed advies kan geven. Een volwaardig advies die niet alleen op korte maar ook op de lange termijn succes boekt.
 
Altijd probeer ik in creatieve oplossingen te denken, risico voor beide partijen te beperken en positief te blijven. Een uitdaging is niet moeilijk/lastig en gevaarlijk, maar interessant/uniek en geeft kansen. Ik geloof in "Nee heb je en ja kun je krijgen". De weg naar een ja is interessant en moet je aandurven gaan en ontdekken samen met de potentiële klant.

  • Positive-thinker
  • Gedreven
  • Eerlijk