Pat

Pat UX / UI Designer & Front-end Developer

Hi, Ik ben Pat, UX / UI designer en Front-end Developer bij Zeo. Mijn expertise reikt van de eerste ontwerpfase (het maken van moodboards en wireframes) tot aan het ontwikkelen van Wordpress plugins en front-end styling. In mijn vrije tijd kook ik graag lekkere pittige maaltijden en maak ik kunst en muziek.

Van kleins af aan ben ik bezig met het creëren van visuele beelden en daardoor een stukje beleving. In eerste instantie was dit grafisch design, maar al snel vond ik het interessanter om interactieve experiences te maken. Experiences waarin je de bezoeker of klant meeneemt in een verhaal, product of dienst die je wilt aanbieden. Wanneer ik een project vanuit de research fase vorm zie krijgen, geeft dit mij voldoening. Het liefst werk ik dit dan ook zelf uit in de frontend van Wordpress of Shopware.

Ik houd ervan om met cliënten mee te denken en schroom niet om radicale voorstellen te doen. Voorstellen die het product of de customer journey zou doen verbeteren. Een sterke kant is mijn pragmatische aanpak in projecten. Daarbij probeer ik design en development processen dan ook zoveel mogelijk modulair op te bouwen. Dit zodat aanpassingen en uitbreidingen door de tijd heen gemakkelijk Agile geïtereerd kunnen worden. Degene die mij kennen weten dat ik ´all about details´ ben. Zowel inhoudelijk als tijdens creatie houd ik ervan kwaliteit te leveren.

  • Veranderend, vasthoudend en vastberaden
  • Schat details op waarde
  • Eigenzinnig zelfstandig