Tessa

Tessa Online Marketing Strateeg

Hi, Ik ben Tessa, Senior Digital Specialist bij Zeo. Al tijdens mijn studie kwam ik erachter dat de online wereld mij fascineert. De online mogelijkheden zijn enorm. Nieuwe ontwikkelingen gaan snel en testen en sturen op basis van data vind ik super interessant. Als Senior Digital Specialist houd ik mij dan ook voornamelijk bezig met het uitdenken, opzetten, beheren en optimaliseren van online campagnes. Met als doel het behalen van de gewenste doelen voor de klant. Of het nu gaat om een SEO analyse, het opzetten van Search campagnes of om het opzetten van conversiegerichte Google Shopping campagnes; ik ben in mijn element.

Het belangrijkste in mijn werk vind ik de aandacht voor de klant. De klant ontzorgen en nét dat stapje extra zetten zit in mijn aard. Ik geloof erin dat de beste resultaten worden behaald wanneer je een goede samenwerking hebt en je je inleeft in de klant en zijn producten en diensten. Daarnaast vind ik het belangrijk om altijd mijn afspraken na te komen en de kwaliteit te waarborgen. En natuurlijk word ik heel blij wanneer we de doelen behalen en de cijfers door het dak gaan ;)

In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, trek ik er het liefst ieder weekend op uit in de natuur en speel ik veel bordspelletjes en games. Ik heb graag familie en goede vrienden om mij heen en houd enorm van flauwe humor. Je maakt mijn dag met een flauwe grap, een slechte quote of een grappig gifje.

  • Perfectionistisch
  • Doorzetter
  • Zorgzaam