Yvonne

Yvonne Manager Business Development en Marketing

Hi, ik ben Yvonne, manager business development en marketing bij Zeo. Digitalisering is de rode draad in mijn leven. Branding en marketing zijn altijd al mijn passie geweest. En dan vooral ontdekken hoe ik mijn klant bereik, verleidt en met ze verbindt. Niet alleen het bereiken, maar ook het ‘beraken’ zorgt voor verbinding en geeft authenticiteit in de samenwerking. Dat we echt meedenken met de klant, weten wat zijn of haar drijfveren zijn en hoe we kunnen helpen om te ontzorgen en resultaat te boeken, houd ik van. 

Als afdelingsleider van het marketing en sales afdeling binnen Zeo, ben ik altijd op zoek naar onderscheidende oplossingen in marketing, sales, communicatie en media. Mensen naar een next level in helpen in digitalisering is mijn streven!  

Collega’s typeren mij als een gedreven manager marketing met een groot online hard, een hands-on mentaliteit, en een teambuilder met humor. Wanneer ik wordt gebeld, geniet iedereen om mij heen mee met een paar seconden klassieke muziek voordat ik snel de telefoon opneem. Mijn motto? Woord bij daad voegen!

  • Passie
  • Gedreven
  • Empathie