Geschreven door Eva Meeus op

Als fullservice online marketing bureau werken we met verschillende platformen en softwareprogramma’s. Ons webdevelopment team houdt de trends op het gebied van software voor webshops nauw in de gaten en stelt hoge eisen aan het te gebruiken systeem. Het e-commerce platform van de toekomst is wat ons betreft nieuwkomer op de markt: Shopware. Deze open source software is marktleider in Duitsland en wint meer en meer terrein in Nederland. Sinds september van dit jaar zijn wij officieel solution partner van Shopware. We hebben collega’s gevraagd waarom zij nu zo enthousiast zijn over dit platform.

Personalisatie

Daadwerkelijke conversies genereren begint tegenwoordig met personalisatie, het inspelen op iemands verlangens en persoonlijke behoeften. Shopware biedt met functies zoals Shopping Worlds en Storytelling unieke mogelijkheden binnen het contentmanagement om gepersonaliseerde content aan jouw klanten te tonen. Gepersonaliseerde en unieke webshopervaringen zorgen voor een persoonlijkere benadering en terugkerende bezoekers.

Gemak

Shopware is één van de meest gebruiksvriendelijkste systemen op de markt. Pas bijvoorbeeld zeer eenvoudig elementen in je winkel aan door ze te verslepen (drag and drop). Uiteraard wil je jouw webshop zo efficiënt mogelijk beheren, dit gaat op dit interactieve platform een stuk makkelijker dan binnen de traditionele softwaresystemen. Dit betekent minder tijd (en geld) aan externe developers voor kleine issues en aanpassingen.

Begeleiding

De Duitse gründlichtkeit komt ook in de support omgeving van Shopware naar voren. Een goede en degelijke supportafdeling. En aan de ontwikkelkant is Zeo ook goed vertegenwoordigd met verschillende gecertificeerde developers in dienst. Het heeft een complex systeem, maar voor de programmeur zelf is er gemakkelijk mee te werken. Een voordeel dat dit met zich meebrengt is dat een Shopware platform snel gebouwd is en daarmee ook snel live kan gaan.

Laat ons jouw overtuigen van Shopware

Door experts wordt er met veel lof over dit e-commerceplatform gesproken. Ook Zeo is bij elk Shopware project opnieuw positief verrast over de eenvoud, user experience en het gebruiksgemak.

Wij zijn overtuigd, Shopware is de nieuwe standaard binnen e-commerce! Wil je weten wat dit platform voor jouw merk kan betekenen? Onze gecertificeerde collega’s komen je graag een demo geven van het Shopware platform. Klik hier voor meer informatie.

| | | |

Geef een reactie