Een goed converterende webshop.

Zeo is een fullservice bureau uit Utrecht. Door de combinatie van online marketing en webontwikkeling zijn wij sterk in het bouwen van een Magento webshop die perfect online vindbaar is. Online gevonden worden is bij Zeo hét uitgangspunt. We werken de gehele looptijd van het project in een team, met voor jou als klant één aanspreekpunt. Zó Zeo.

Bij het realiseren van een project maken we gebruik van SCRUM-elementen. De kracht van deze aanpak ligt in continue communicatie, samenwerken en flexibiliteit. Doordat jij als klant in het hele traject meewerkend bent, zal het project snel en kosten-efficiënt verlopen. Onze aanpak is ´agile´, wat inhoudt dat bijsturen altijd mogelijk is. Vanaf de eerste fase zijn de juiste mensen aangesloten, er is tweewekelijks overleg en een online systeem geeft inzicht in de status van alle fases.

Investeringstool

Magento is een open source platform voor webshops dat continu wordt verbeterd. Tevens is Magento het snelst groeiende en meest gebruikte e-commerce-platform in Europa. Zeo heeft veel ervaring met het ontwikkelen van Magento shops voor diverse branches.

Wil je weten wat een Magento webshop kost? Gebruik onze investeringstool!

 

Third party koppelingen

Als shopeigenaar wil je uiteraard je shop zo efficiënt mogelijk beheren. We hebben bij Zeo al tal van koppelingen gelegd met verschillende systemen. Met een koppeling kun je veel werk automatiseren wat zorgt voor besparing van tijd en geld.

Met de juiste informatie kunnen wij veel onderdelen koppelen aan je Magento webshop:

 • CRM-systemen
 • Boekhoudpakketten (Exact online,…)
 • ERP-systemen (Unit4, SAP, Navision)
 • Centraal boekhuis
 • Payment providers (Multisafepay, Mollie, Adyen, Ingenico, …)
 • Logistieke partners (PostNL, DPD, UPS, DHL,…)

 

Onze aanpak.

Wij gaan voor het beste resultaat. Altijd. Daar hoort logischerwijs een sterke aanpak bij. Daarom hanteren wij altijd 6 fases in ieder webdevelopment traject.

1. Sprint ZErO

We starten met het vastleggen van gewenste functionaliteiten in een wireframe. We dwingen je keuzes te maken, met als gedachte ´eindgebruiker eerst´. We stemmen gezamenlijk de zwaartepunten af en creëren draagvlak bij de juiste mensen. Mocht de aanpak niet bevallen dan is er nu een escape mogelijk.

2. Designfase

In een designmeeting stemmen we gezamenlijk de verwachtingen af ten aanzien van het design. Onze designer gaat vervolgens aan de slag met onder andere de uitwerking van de categoriestructuur, de vertaling van de call to action en de user experience. Hieruit volgt een pakkend webdesign.

3. Ontwikkelingsfase

In de ontwikkelingsfase gaat het team van developers aan de slag om het gekozen design om te zetten naar een werkende website.

4. Trainingen

In de vierde stap geeft Zeo een webtraining en legt het de basisbeginselen van online marketing uit. Ook bieden we klanten de mogelijkheid om bij Zeo op kantoor hun webshop in de testomgeving te gaan vullen. Hierdoor zijn er bij vragen altijd specialisten bij de hand om even mee te kijken.

5. Afrondingsfase en livegang

In deze laatste stap voordat de webshop live gaat wordt er uitgebreid getest in onze testomgeving. Hierbij is het wederom belangrijk om alle projectteamleden te betrekken en te laten testen. Aan het eind van deze fase verhuist de website van de testomgeving naar de definitieve omgeving: de livegang!

6. Nazorg en doorontwikkeling

Twee maanden na de livegang geeft Zeo Google Analytics trainingen. Hierin wordt uitgelegd hoe je Analytics succesvol gebruikt. Met een Service Level Agreement bieden we support en helpen we bij het installeren van updates.

Ons Werk.

Een greep uit de platformen van onze klanten waar wij stiekem heel trots op zijn.

Buiskoppelingshop.nl

Buiskoppelingshop.nl is leverancier van diverse sign- en displayproducten. Zij leveren het grootste assortiment buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen in Nederland en België. De buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor meubels, hekwerken, spandoekframes en inrichten van kantoren en winkels. Zeo heeft de nieuwe skin van de Magento ontwikkeld, met als pijlers snelheid en mobiel gebruik. Door het responsive design en fullpage caching heeft de shop een korte laadtijd en een optimale mobiele gebruikerservaring. Om bezoekers van de webshop te helpen bij het maken van de juiste keuze is een berekeningsmodule en frame berekenaar voor maatwerk ontwikkeld.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento platform
 • Responsive design
 • Fullpage cache
 • Maatwerk berekeningsmodule
 • A/B-testen met Hotjar
 • Sooqr zoekmachine

Leatherlicious

Leatherlicious is een webshop met prachtige leren tassen en accessoires voor zowel vrouwen als mannen van Nederlandse topmerken. Zeo heeft invulling gegeven aan het design en de bouw van de nieuwe Magento shop. Daarbij is niet alleen gekeken naar het uiterlijk van de shop, maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Een duidelijk bestelproces en een goede informatievoorziening resulteert in conversie. Daarnaast hebben we een volledige e-commerce strategie opgezet met een stijging in de omzet als gevolg.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento platform
 • Volledige e-commerce strategie
 • Sooqr zoekmachine

Miko

Miko bedenkt, fabriceert en distribueert cadeau-artikelen wereldwijd. De oude webshop van Miko was gebouwd in een gesloten CMS. Zeo adviseerde het opensource systeem Magento. Hierbinnen was het mogelijk een koppeling te bouwen met het ERP pakket van Miko: Unit4. Deze koppeling verzorgt de data van klant-, product-, order en voorraadgegevens. Ten slotte zorgde Zeo voor de migratie van het oude CMS naar Magento, waardoor organische posities behouden bleven.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento platform
 • Unit4 koppeling
 • SEO migratie
 • B2B webshop

Plantage

De Retail Development Company is een overkoepelende organisatie met een full service franchiseformule. Zij willen één platform dat door 60 zelfstandige boekhandels kan worden gebruikt als webshop. Met dit platform moeten alle unieke boekhandels hun eigen klant en marktbenadering kunnen bepalen. Daarnaast moet de webshop ook gekoppeld zijn aan het 250.000 grote bestand aan artikelen van het Centraal Boekhuis. Een flinke uitdaging, waarbij veel expertise komt kijken over data koppelen. Uiteraard is het ons gelukt het ideale platform voor de RDC te maken.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento platform
 • 52 multistores/franchise webshops
 • Koppeling met Centraal Boekhuis
 • Solr zoekmachine
 • Specifieke content voor de lokale ondernemers

Waaijenberg Mobiliteit

Waaijenberg Mobiliteit is de enige fabrikant van 45 km voertuigen in Nederland. Al bijna 40 jaar bouwen zij 45 km voertuigen op maat voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Zeo heeft het nieuwe Magento platform voor Waaijenberg ontwikkeld. Een strak responsive design om de mobiele gebruikers te bedienen. De migratie van het oude platform naar de Magento omgeving zorgt ervoor dat de URL waardes zijn behouden binnen zoekmachines.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento platform
 • Responsive design
 • SEO migratie
Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.