Een perfect converterende webshop.

Zeo is een fullservice bureau uit Utrecht. Door de combinatie van online marketing en webontwikkeling zijn wij sterk in het bouwen van webshops die perfect online vindbaar zijn. Online gevonden worden is bij Zeo hét uitgangspunt. We werken de gehele looptijd van het project in een team, met voor jou als klant één aanspreekpunt. Zó Zeo.

Bekijk ons portfolio

Bij het realiseren van een project maken we gebruik van SCRUM-elementen. De kracht van deze aanpak ligt in continue communicatie, samenwerken en flexibiliteit. Doordat jij als klant in het hele traject meewerkend bent, zal het project snel en kosten-efficiënt verlopen. Onze aanpak is ´agile´, wat inhoudt dat bijsturen altijd mogelijk is. Vanaf de eerste fase zijn de juiste mensen aangesloten, er is tweewekelijks overleg en een online systeem geeft inzicht in de status van alle fases.

Gemakkelijk koppelen.

Zeo heeft veel ervaring met het ontwikkelen van websites en webshops voor diverse branches. We ontwikkelen platforms in:

 • WordPress / WooCommerce
 • Magento 1 & 2
 • Shopware
 • Laravel

Wij hebben de voor- en nadelen van onze drie favoriete e-commerce platformen op een rijtje gezet in één handige PDF. We geven scores voor investering, gebruiksvriendelijkheid, koppelingen en meer. We vergelijken de platformen Magento, Shopware en WooCommerce en hebben alle aspecten in een handig overzicht voor je verwerkt.

Klik hier voor onze keuzehulp matrix

Third party koppelingen

Als eigenaar wil je uiteraard je webshop zo efficiënt mogelijk beheren. We hebben bij Zeo al tal van koppelingen gelegd met verschillende systemen. Met een koppeling kun je veel werk automatiseren wat zorgt voor besparing van tijd en geld. Met de juiste informatie kunnen wij veel onderdelen koppelen aan jouw webshop. Een greep uit de mogelijkheden:

 • CRM-systemen.
 • Boekhoudpakketten, zoals Exact online.
 • ERP-systemen, zoals Unit4, SAP of Navision.
 • Het Centraal Boekhuis.
 • Payment providers, zoals Payt, Multisafepay, Adyen of Spraypay.
 • Logistieke partners, zoals PostNL, DPD, UPS, Sendcloud of DHL.

Onze aanpak.

Wij gaan voor het beste resultaat. Altijd. Daar hoort logischerwijs een sterke aanpak bij. Daarom hanteren wij altijd 6 fases in ieder webdevelopment traject.

1. Sprint ZErO

We starten met het vastleggen van gewenste functionaliteiten in een wireframe. We dwingen je keuzes te maken, met als gedachte ´eindgebruiker eerst´. We stemmen gezamenlijk de zwaartepunten af en creëren draagvlak bij de juiste mensen. Mocht de aanpak niet bevallen dan is er nu een escape mogelijk.

2. Designfase

In een designmeeting stemmen we gezamenlijk de verwachtingen af ten aanzien van het design. Onze designer gaat vervolgens aan de slag met onder andere de uitwerking van de categoriestructuur, de vertaling van de call to action en de user experience. Hieruit volgt een pakkend webdesign.

3. Ontwikkelingsfase

In de ontwikkelingsfase gaat het team van developers aan de slag om het gekozen design om te zetten naar een werkende website.

4. Trainingen

In de vierde stap geeft Zeo een webtraining en legt het de basisbeginselen van online marketing uit. Ook bieden we klanten de mogelijkheid om bij Zeo op kantoor hun webshop in de testomgeving te gaan vullen. Hierdoor zijn er bij vragen altijd specialisten bij de hand om even mee te kijken.

5. Afrondingsfase en livegang

In deze laatste stap voordat de webshop live gaat wordt er uitgebreid getest in onze testomgeving. Hierbij is het wederom belangrijk om alle projectteamleden te betrekken en te laten testen. Aan het eind van deze fase verhuist de website van de testomgeving naar de definitieve omgeving: de livegang!

6. Nazorg en doorontwikkeling

Twee maanden na de livegang geeft Zeo Google Analytics trainingen. Hierin wordt uitgelegd hoe je Analytics succesvol gebruikt. Met een Service Level Agreement bieden we support en helpen we bij het installeren van updates.

Ons Werk.

Een greep uit de platformen van onze klanten waar wij stiekem heel trots op zijn.

Acculand

Acculand is de webshop van Daveco Accuverkoop. Zeo heeft naast een strakke Magento webshop ook de online marketing op zich genomen. Het voordeel van aan beide projecten tegelijk werken is dat toen de nieuwe website live ging, alle online marketing campagnes ook gelijk konden draaien. Google Search campagnes en we hebben de online marketing al snel uitgebreid met succesvolle Google Shopping campagnes.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Stabiele Magento webshop
 • Dagelijkse conversies door Google Shopping
 • Succesvolle Google Search campagnes

Plantage boekhandels

60 zelfstandige boekhandels onder één webshop. Een flinke uitdaging, waarbij veel expertise komt kijken over data koppelen. Uiteraard lukte het ons het ideale platform voor RDC te maken.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento platform
 • 52 multistores/franchise webshops
 • Koppeling met Centraal Boekhuis

FixFast.de

De Duitse webshop fixfast.de is gespecialiseerd in tackers en toebehoren, zoals nietjes en spijkers. Het oude CMS is door Zeo omgezet naar een superstrak Magento 2 platform.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento 2 platform
 • Geïntegreerde tool op basis van ‘product attributen’
 • Supersnel en responsive design

Leatherlicious

De webshop met Nederlandse leren kwaliteitstassen. Wij gaven invulling aan het design en de bouw van de nieuwe Magento shop en hebben een volledige e-commerce strategie opgezet.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento platform
 • Volledige e-commerce strategie
 • Sooqr zoekmachine
Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.