Een goed converterende webshop.

Zeo is een fullservice bureau uit Utrecht. Door de combinatie van online marketing en webontwikkeling zijn wij sterk in het bouwen van een Magento webshop die perfect online vindbaar is. Online gevonden worden is bij Zeo hét uitgangspunt. We werken de gehele looptijd van het project in een team, met voor jou als klant één aanspreekpunt. Zó Zeo.

Bij het realiseren van een project maken we gebruik van SCRUM-elementen. De kracht van deze aanpak ligt in continue communicatie, samenwerken en flexibiliteit. Doordat jij als klant in het hele traject meewerkend bent, zal het project snel en kosten-efficiënt verlopen. Onze aanpak is ´agile´, wat inhoudt dat bijsturen altijd mogelijk is. Vanaf de eerste fase zijn de juiste mensen aangesloten, er is tweewekelijks overleg en een online systeem geeft inzicht in de status van alle fases.

Investeringstool

Magento is een open source platform voor webshops dat continu wordt verbeterd. Tevens is Magento het snelst groeiende en meest gebruikte e-commerce-platform in Europa. Zeo heeft veel ervaring met het ontwikkelen van Magento shops voor diverse branches.

Wil je weten wat een Magento webshop kost? Gebruik onze investeringstool!

 

Third party koppelingen

Als shopeigenaar wil je uiteraard je shop zo efficiënt mogelijk beheren. We hebben bij Zeo al tal van koppelingen gelegd met verschillende systemen. Met een koppeling kun je veel werk automatiseren wat zorgt voor besparing van tijd en geld.

Met de juiste informatie kunnen wij veel onderdelen koppelen aan je Magento webshop:

 • CRM-systemen
 • Boekhoudpakketten (Exact online,…)
 • ERP-systemen (Unit4, SAP, Navision)
 • Centraal boekhuis
 • Payment providers (Multisafepay, Mollie, Adyen, Ingenico, …)
 • Logistieke partners (PostNL, DPD, UPS, DHL,…)

 

Onze aanpak.

Wij gaan voor het beste resultaat. Altijd. Daar hoort logischerwijs een sterke aanpak bij. Daarom hanteren wij altijd 6 fases in ieder webdevelopment traject.

1. Sprint ZErO

We starten met het vastleggen van gewenste functionaliteiten in een wireframe. We dwingen je keuzes te maken, met als gedachte ´eindgebruiker eerst´. We stemmen gezamenlijk de zwaartepunten af en creëren draagvlak bij de juiste mensen. Mocht de aanpak niet bevallen dan is er nu een escape mogelijk.

2. Designfase

In een designmeeting stemmen we gezamenlijk de verwachtingen af ten aanzien van het design. Onze designer gaat vervolgens aan de slag met onder andere de uitwerking van de categoriestructuur, de vertaling van de call to action en de user experience. Hieruit volgt een pakkend webdesign.

3. Ontwikkelingsfase

In de ontwikkelingsfase gaat het team van developers aan de slag om het gekozen design om te zetten naar een werkende website.

4. Trainingen

In de vierde stap geeft Zeo een webtraining en legt het de basisbeginselen van online marketing uit. Ook bieden we klanten de mogelijkheid om bij Zeo op kantoor hun webshop in de testomgeving te gaan vullen. Hierdoor zijn er bij vragen altijd specialisten bij de hand om even mee te kijken.

5. Afrondingsfase en livegang

In deze laatste stap voordat de webshop live gaat wordt er uitgebreid getest in onze testomgeving. Hierbij is het wederom belangrijk om alle projectteamleden te betrekken en te laten testen. Aan het eind van deze fase verhuist de website van de testomgeving naar de definitieve omgeving: de livegang!

6. Nazorg en doorontwikkeling

Twee maanden na de livegang geeft Zeo Google Analytics trainingen. Hierin wordt uitgelegd hoe je Analytics succesvol gebruikt. Met een Service Level Agreement bieden we support en helpen we bij het installeren van updates.

Ons Werk.

Een greep uit de platformen van onze klanten waar wij stiekem heel trots op zijn.

Acculand

Acculand is de webshop van Daveco Accuverkoop. Zeo heeft naast een strakke Magento webshop ook de online marketing op zich genomen. Het voordeel van aan beide projecten tegelijk werken is dat toen de nieuwe website live ging, alle online marketing campagnes ook gelijk konden draaien. Google Search campagnes en we hebben de online marketing al snel uitgebreid met succesvolle Google Shopping campagnes.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Stabiele Magento webshop
 • Dagelijkse conversies door Google Shopping
 • Succesvolle Google Search campagnes

Bulaggi

BULAGGI, een Nederlands familiebedrijf, ontwerpt en maakt al bijna 50 jaar handtassen en accessoires. Zij zijn bekend door het uitgebreide assortiment en de perfecte integratie van kleuren en hoogwaardige materialen die naadloos aansluiten op de laatste trends. Daar moest dan ook een webshop bij gemaakt worden die hetzelfde zou uitstralen. Zowel nationaal als internationaal. Vanwege de uitgebreide mogelijkheden van het Magento 2 platform is ervoor gekozen om hierin een webshop te ontwikkelen die naadloos aansluit op al deze eisen. De shop is in de talen Nederlands, Belgisch, Duits én Engels te bekijken.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento 2 webshop
 • Specifieke product import
 • Multilingual (Nederland, Belgisch, Duits en Engels)

Herome

Herome, toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging, is één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Dit blijkt uit het feit dat Herome Cosmetics alle producten zelf ontwikkelt, produceert, distribueert en verkoopt in binnen- en buitenland. Deze producten vinden hun weg naar de consument via veel verschillende groothandels, drogisterijen, parfumerieën, schoonheidssalons en internet. Waar Herome het grootste gedeelte van de omzet haalt uit offline kanalen wordt internet wel steeds een belangrijker verkoopkanaal. Het grote aantal producten en verkoopkanalen zorgde ervoor dat het lastig was om overzicht te houden. Om die overzicht wel te krijgen hebben we gekozen om een WordPress website i.c.m. WooCommerce webshop functionaliteit te maken. Ook is er een Storelocator toegevoegd om aan alle bezoekers duidelijk te laten zien in welke winkels alle Herome producten verkrijgbaar zijn.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress i.c.m. Woocommerce webshop
 • Storelocator
 • Blog functionaliteit

Leatherlicious

Leatherlicious is een webshop met prachtige leren tassen en accessoires voor zowel vrouwen als mannen van Nederlandse topmerken. Zeo heeft invulling gegeven aan het design en de bouw van de nieuwe Magento shop. Daarbij is niet alleen gekeken naar het uiterlijk van de shop, maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Een duidelijk bestelproces en een goede informatievoorziening resulteert in conversie. Daarnaast hebben we een volledige e-commerce strategie opgezet met een stijging in de omzet als gevolg.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento website
 • Volledige e-commerce strategie

Plantage

De Retail Development Company is een overkoepelende organisatie met een full service franchiseformule. Zij willen één platform dat door 60 zelfstandige boekhandels kan worden gebruikt als webshop. Met dit platform moeten alle unieke boekhandels hun eigen klant en marktbenadering kunnen bepalen. Daarnaast moet de webshop ook gekoppeld zijn aan het 250.000 grote bestand aan artikelen van het Centraal Boekhuis. Een flinke uitdaging, waarbij veel expertise komt kijken over data koppelen. Uiteraard is het ons gelukt het ideale platform voor de RDC te maken.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Magento platform
 • 52 multistores/franchise webshops
 • Koppeling met Centraal Boekhuis
 • Solr zoekmachine
 • Specifieke content voor de lokale ondernemers
Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.