Maatwerk voor Magento.

Het kan zijn dat je tegen een situatie aanloopt waar nog geen standaard oplossing voor op de markt is. Gelukkig is Magento zeer flexibel zodat alles op maat gemaakt kan worden. Als het systeem waarmee je wilt koppelen een interface voor programmeurs biedt, dan kunnen wij er een koppeling voor maken. Ook speciale wensen die je in Magento wilt realiseren kunnen wij voor je bouwen.

Alles is mogelijk.

Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het maken in Magento. De programmeer-interface biedt de mogelijkheid om elk systeem te koppelen, zolang er aan die kant ook maar een API zit. En een API kan zoiets simpels zijn als een periodieke XML export. Zo hebben we een koppeling gemaakt met Centraal Boekhuis voor een uitgeverij, een rekenmodule voor het berekenen van frames voor een sign making-bedrijf, een module om meer dan vier miljoen kortingsregels toe te passen voor de dealers van een glashandel en ga zo maar door.

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.