MailChimp koppelingen.

De goedkoopste manier om bestellingen te krijgen is via e-mailmarketing. Bestaande klanten en nieuwsbrieflezers zijn vertrouwd met je merk. En omdat je ze al kent, kun je ze gemakkelijk bereiken.

Schrijf klanten in op je nieuwsbrief.

Het mooiste is dus als nieuwe klanten meteen lid worden van de nieuwsbrief. Mailchimp is daar een heel goed platform voor. Je kunt er snel de resultaten van e-mail shots bekijken zodat je snel leert welke communicatie het beste is. Bezoekers kunnen zich ook zelf inschrijven op je nieuwsbrief, bijvoorbeeld als ze nog niets willen kopen maar wel op de hoogte willen blijven van je merk. De Mailchimp koppeling voor Magento zorgt ervoor dat nieuwe klanten en inschrijvers van de niuewsbrief automatisch in de mailinglijst komen. Willen ze zich daarna uitschrijven, dan handelt Mailchimp dat af. Uiteraard blijven klanten wel in je klantenbestand staan. Huishoudelijke e-mails, zoals orderbevestigingen en dergelijke, blijven ze gewoon ontvangen.

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.