Geschreven door janwillem op

Om je organische vindbaarheid te verbeteren, is het belangrijk dat de inhoud van je website goed bereikbaar en goed leesbaar is voor de zoekmachines. Met een website analyse wordt inzichtelijk waar de website verbeterd kan worden. Daarmee kunnen we een gerichte strategie en een duidelijk plan van aanpak opzetten. Een website analyse ten behoeve van de organische vindbaarheid bestaat uit:

  • Techniek – is de website op een correcte manier opgebouwd en zijn alle pagina’s voor zoekmachines bereikbaar? We bekijken hoe zoekmachines door de website navigeren aan de hand van een uitgebreide technische analyse. In overleg voeren we de adviezen ook direct door of kijken we samen met de huidige webbouwer naar een passende oplossing.
  • Content – voor welke zoekwoorden is de website geoptimaliseerd? We stellen een selectie van zoekwoorden samen waar we de aandacht op vestigen bij het optimaliseren van de website. Gezamenlijk kijken we naar het invoeren van paginatitels, beschrijvingen, headers, afbeeldingen en teksten.
  • Autoriteit – hoeveel links zijn verkregen van andere websites? Het aantal sites dat naar jouw website linkt, is van invloed op de positie in de zoekresultaten. Wij analyseren het huidige linkprofiel van de website en eventueel ook van concurrenten om een plan op te stellen om het aantal verkregen links uit te breiden en zo de autoriteit van de website te vergroten.

Website analyse rapport

Van onze zoekmachine optimalisatie specialist ontvang je een volledig op maat gemaakte website analyse, met een heldere uitleg én een oplossing die voor iedereen begrijpbaar is. Zo brengen we de verbeterpunten van de website in kaart en kunnen we samen aan de slag om een plan van aanpak op te stellen om de vindbaarheid te verbeteren.

Indien gewenst koppelen we de website analyse voor zoekmachine optimalisatie aan een advies en analyse van jouw interne links, AdWords campagnes, Google Analytics gegevens en Social Media marketing activiteiten.

Onze klanten weten dat het werkt! Bekijk onze referenties. Wil je meer weten over onze werkwijze, neem dan direct contact met ons op!

| | |

Geef een reactie