Een goed converterende website.

Zeo is een fullservice bureau uit Utrecht. Door de combinatie van online marketing en webontwikkeling zijn wij sterk in het bouwen van een WordPress website die online perfect vindbaar is. Online gevonden worden is bij Zeo hét uitgangspunt. We werken de gehele looptijd van het project in een team, met voor jou als klant één aanspreekpunt. Zó Zeo.

 

Bij het realiseren van een project maken we gebruik van SCRUM-elementen. De kracht van deze aanpak ligt in continue communicatie, samenwerken en flexibiliteit. Doordat jij als klant in het hele traject meewerkend bent, zal het project snel en kosten-efficiënt verlopen. Onze aanpak is ´agile´, wat inhoudt dat bijsturen altijd mogelijk is. Vanaf de eerste fase zijn de juiste mensen aangesloten, er is tweewekelijks overleg en een online systeem geeft inzicht in de status van alle fases.

Investeringstool.

WordPress is het populairste ‘open source’ systeem, met wereldwijd meer dan 50 miljoen sites. WordPress wordt gebruikt door zowel grote en kleine uitgevers, zoals CNN en de New York Times. Zeo heeft veel ervaring met het ontwikkelen van WordPress sites voor diverse branches.

Weten wat een WordPress website kost? Gebruik onze investeringstool!

Onze aanpak.

Wij gaan voor het beste resultaat. Altijd. Daar hoort logischerwijs een sterke aanpak bij. Daarom hanteren wij altijd 6 fases in ieder webdevelopment traject.

1. Sprint ZErO

We starten met het vastleggen van gewenste functionaliteiten in een wireframe. We dwingen je keuzes te maken, met als gedachte ´eindgebruiker eerst´. We stemmen gezamenlijk de zwaartepunten af en creëren draagvlak bij de juiste mensen. Mocht de aanpak niet bevallen dan is er nu een escape mogelijk.

2. Designfase

In een designmeeting stemmen we gezamenlijk de verwachtingen af ten aanzien van het design. Onze designer gaat vervolgens aan de slag met onder andere de uitwerking van de categoriestructuur, de vertaling van de call to action en de user experience. Hieruit volgt een pakkend webdesign.

3. Ontwikkelingsfase

In de ontwikkelingsfase gaat het team van developers aan de slag om het gekozen design om te zetten naar een werkende website.

4. Trainingen

In de vierde stap geeft Zeo een webtraining en legt het de basisbeginselen van online marketing uit. Ook bieden we klanten de mogelijkheid om bij Zeo op kantoor hun webshop in de testomgeving te gaan vullen. Hierdoor zijn er bij vragen altijd specialisten bij de hand om even mee te kijken.

5. Afrondingsfase en livegang

In deze laatste stap voordat de webshop live gaat wordt er uitgebreid getest in onze testomgeving. Hierbij is het wederom belangrijk om alle projectteamleden te betrekken en te laten testen. Aan het eind van deze fase verhuist de website van de testomgeving naar de definitieve omgeving: de livegang!

6. Nazorg en doorontwikkeling

Twee maanden na de livegang geeft Zeo Google Analytics trainingen. Hierin wordt uitgelegd hoe je Analytics succesvol gebruikt. Met een Service Level Agreement bieden we support en helpen we bij het installeren van updates.

Ons Werk.

Een greep uit de platformen van onze klanten waar wij stiekem heel trots op zijn.

Terberg – ANNAbel

ANNAbel is een innovatief telecombedrijf, dat is gespecialiseerd in slimme bereikbaarheidsoplossingen, zoals VoIP-bellen. De oplossingen zijn geschikt voor bedrijven van 1 tot meer dan 500 medewerkers. Van het bestellen van vaste toestellen tot het activeren van nieuwe belfunctionaliteiten. Zeo heeft samen met ANNAbel de digitale strategie en het business model uitgewerkt, waarna gestart is met de productie. Doel was om snel live te gaan met het nieuwe concept. Samen met ANNAbel is Zeo erin geslaagd om binnen 3 weken het design af te ronden en na 6 weken de productie live te hebben.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Digitale strategie
 • Uitwerking business model
 • Website in 6 weken live

Rhevolec

Rhevolec is een leverancier met een duidelijke focus op het leveren van oplossingen voor het ophangen en afspannen van bovenleiding- en hoogspanningsystemen. Opgericht in 1977, ontwikkelt en levert Rhevolec kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor het hoog- & middenspanningsnet en de railinfrastructuur in de Benelux. De WordPress website die door Zeo is ontwikkeld voldoet aan een moderne look & feel en fungeert als visitekaartje voor Rhevolec.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Organische vindbaarheid
 • Visitekaartje

AO Smith International

A.O. Smith Water Products Company B.V. is een Nederlandse fabrikant en leverancier van boilers en andere warmwaterapparatuur voor industriële en huishoudelijke toepassingen. Dit doen ze niet alleen in Nederland, maar in heel Europa onder de vleugel van AO Smith. De nieuwe WordPress site moet daardoor in verschillende talen bereikbaar moet zijn met hoogwaardige content. Naast de meertaligheid is er veel content over gezet naar een nieuw WordPress systeem. Naast een strakke look and feel is de bibliotheek met alle documenten voor installateurs een blikvanger.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Meertalig
 • Content bibliotheek

De Knikker Keukens

De Knikker, volgens hen al meer dan 30 jaar dé zelfstandige specialist die de woonwens 100% centraal stelt. Met een keuken of badkamer op maat willen ze jouw leven een stukje aangenamer maken. Bij deze belofte hoort een strakke website. Uiteraard op maat én erg aangenaam voor de eindgebreiker.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Afbeelding galerij
 • Digitale showroom

Global Factories

Global Factories is een leverancier van o.a. verpakkingsproducten in de medische wereld. Opgericht in 2000 is het bedrijf de afgelopen jaren hard gegroeid naar ‘leader pharmacy automation’. Global Factories staat bekent om haar innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen. Samen met Global Factories hebben we de nieuwe website gelanceerd binnen het WordPress platform. Belangrijkste uitgangspositie was het internationale karakter, de zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachines.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Internationale doelgroep

Thomas Stofzuigers

Dé oplossing voor elke dierenliefhebber die zijn huis graag hygiënisch schoon houdt; de Thomas Stofzuiger. Per product bestonden er standalone websites. Op advies van Zeo is er gekozen voor een overkoepelende WordPress site. Het design van de website is clean met gebruik van veel sfeerbeelden. Belangrijk is dat een bezoeker in één oogopslag de producten ziet, kan zien wat de specifieke voordelen zijn en zo eenvoudig een keuze kan maken. Een bezoeker kan vanuit de website met één klik naar bol.com om het product te bestellen.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Duidelijke overzichtspagina
 • Video integratie

Blauwtulp

Blauwtulp, voorheen TE Inmaxxa, is de nieuwe naam voor Wealth Management. Naast een nieuwe naam en een nieuwe locatie voor hun nieuwe kantoor, kon een nieuwe website niet ontbreken. Met de nieuwe naam is er een totale nieuwe look & feel voor de website gekomen. Zeo heeft de WordPress website ontwikkeld, zodat Blauwtulp goed bereikbaar is voor haar doelgroep.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Responsive design

Careyn Kraamzorg

Met 600 kraamverzorgenden levert Careyn zorg aan zo’n 10.000 gezinnen per jaar. Het werkgebied omvat grote delen van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Door het grote werkgebied en aantal klanten is het lastig gebleken om duidelijke informatie te allen tijde aan de gebruikers te verstrekken. De website van Careyn Kraamzorg moest dus alle informatie duidelijk weergeven en hij moest ook onderweg, op een mobiel device, heel gemakkelijk te gebruiken zijn.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Specifieke mobiele skin
 • Online marketing strategie

Vitens Evides

Vitens Evides, een internationaal waterbeheerder uit Nederland, komt voort uit een samenwerking tussen Vitens en Evides Waterbedrijf. Zij helpen bedrijven en landen met het professionaliseren van hun watermanagement. Zo heeft zij al in een groot aantal verschillende regio’s gezorgd dat drinkwater beter beschikbaar is. De website dient om dit te vertellen én vooral ook te laten zien. Daarvoor is een kaart toegevoegd waarin alle projecten realtime inzichtelijk zijn gemaakt.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Projecten overzicht op één kaart
Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.