Een goed converterende website.

Zeo is een fullservice bureau uit Utrecht. Door de combinatie van online marketing en webontwikkeling zijn wij sterk in het bouwen van een WordPress website die online perfect vindbaar is. Online gevonden worden is bij Zeo hét uitgangspunt. We werken de gehele looptijd van het project in een team, met voor jou als klant één aanspreekpunt. Zó Zeo.

 

Bij het realiseren van een project maken we gebruik van SCRUM-elementen. De kracht van deze aanpak ligt in continue communicatie, samenwerken en flexibiliteit. Doordat jij als klant in het hele traject meewerkend bent, zal het project snel en kosten-efficiënt verlopen. Onze aanpak is ´agile´, wat inhoudt dat bijsturen altijd mogelijk is. Vanaf de eerste fase zijn de juiste mensen aangesloten, er is tweewekelijks overleg en een online systeem geeft inzicht in de status van alle fases.

Investeringstool.

WordPress is het populairste ‘open source’ systeem, met wereldwijd meer dan 50 miljoen sites. WordPress wordt gebruikt door zowel grote en kleine uitgevers, zoals CNN en de New York Times. Zeo heeft veel ervaring met het ontwikkelen van WordPress sites voor diverse branches.

Weten wat een WordPress website kost? Gebruik onze investeringstool!

Onze aanpak.

Wij gaan voor het beste resultaat. Altijd. Daar hoort logischerwijs een sterke aanpak bij. Daarom hanteren wij altijd 6 fases in ieder webdevelopment traject.

1. Sprint ZErO

We starten met het vastleggen van gewenste functionaliteiten in een wireframe. We dwingen je keuzes te maken, met als gedachte ´eindgebruiker eerst´. We stemmen gezamenlijk de zwaartepunten af en creëren draagvlak bij de juiste mensen. Mocht de aanpak niet bevallen dan is er nu een escape mogelijk.

2. Designfase

In een designmeeting stemmen we gezamenlijk de verwachtingen af ten aanzien van het design. Onze designer gaat vervolgens aan de slag met onder andere de uitwerking van de categoriestructuur, de vertaling van de call to action en de user experience. Hieruit volgt een pakkend webdesign.

3. Ontwikkelingsfase

In de ontwikkelingsfase gaat het team van developers aan de slag om het gekozen design om te zetten naar een werkende website.

4. Trainingen

In de vierde stap geeft Zeo een webtraining en legt het de basisbeginselen van online marketing uit. Ook bieden we klanten de mogelijkheid om bij Zeo op kantoor hun webshop in de testomgeving te gaan vullen. Hierdoor zijn er bij vragen altijd specialisten bij de hand om even mee te kijken.

5. Afrondingsfase en livegang

In deze laatste stap voordat de webshop live gaat wordt er uitgebreid getest in onze testomgeving. Hierbij is het wederom belangrijk om alle projectteamleden te betrekken en te laten testen. Aan het eind van deze fase verhuist de website van de testomgeving naar de definitieve omgeving: de livegang!

6. Nazorg en doorontwikkeling

Twee maanden na de livegang geeft Zeo Google Analytics trainingen. Hierin wordt uitgelegd hoe je Analytics succesvol gebruikt. Met een Service Level Agreement bieden we support en helpen we bij het installeren van updates.

Ons Werk.

Een greep uit de platformen van onze klanten waar wij stiekem heel trots op zijn.

Beautyspot

Voor Beautyspot.nl, het onafhankelijk online platform voor de (B2B) beautybranche, heeft Zeo naast het nieuwe design een strakke WordPress omgeving gemaakt. Het bijzonder hieraan is de migratie van duizenden artikelen en producten.

Bezoek de website

Oplossingen

 • Design ontwikkeling
 • Content migratie
 • WordPress website

Happinez Festival

Voor het grootste festival over liefde, geluk en innerlijke rust, Happinez Festival, heeft Zeo een sfeervolle website gemaakt. Een meertalige WordPress omgeving met o.a. een nieuwbrief opt-in en koppeling met externe kaartverkoper.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Nederlandse en Engelse content
 • Koppeling externe partij

Terberg – ANNAbel

ANNAbel is een innovatief telecombedrijf. We hebben samen de digitale strategie en het business model uitgewerkt, waarna gestart is met de bouw. Na slechts 6 weken productie waren we live.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Digitale strategie
 • Uitwerking business model
 • Website in 6 weken live

AO Smith International

A.O. Smith is de bekende fabrikant en leverancier van boilers en toebehoren. Aangezien ze in heel Europa opereren ontwikkelde wij een meertalige WordPress omgeving met hoogwaardige content.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Meertalig
 • Content bibliotheek

Thomas Stofzuigers

Dé oplossing voor elke dierenliefhebber die zijn huis graag hygiënisch schoon houdt. Wij adviseerden een overkoepelende WordPress met een clean design en koppelingen naar o.a. bol.com.

Bezoek de website

Oplossingen

 • WordPress website
 • Duidelijke overzichtspagina
 • Video integratie
Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.