CRM plugins.

Je website is je portaal naar de buitenwereld. Wat is er mooier dan dat te kunnen koppelen aan je klantensysteem? Je kunt WordPress koppelen aan alle populaire CRM’s zodat je tijd wint met het invoeren van je klanten.

Snel en foutloos.

Zodra je gegevens handmatig gaat overnemen, ligt de kans op fouten op de loer. En het is ook nog eens veel werk. Als je via je website veel nieuwe klanten of leads binnen krijgt, dan koppelen wij je site gewoon aan je CRM. De gegevens die de bezoeker zelf invoert op je site zie je dan real time terug in je CRM. Geen gedoe meer met een webmaster die aanvragen moet doorzetten naar sales of het doorspitten van je info@ mailbox. Je kunt WordPress koppelen aan Salesforce, Presspoint, SugarCRM en nog veel meer customer relation managementsystemen. Er is overigens ook een plugin die van WordPress zelf een CRM maakt.

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.