Maatwerk voor WordPress.

Alle programmeurs ter wereld kregen het toch niet voor elkaar: precies die ene behoefte voorzien. Sommige dingen zijn ook zo specifiek dat je ze middels Maatwerk speciaal laat maken.

Er zijn geen grenzen.

WordPress, zoals de meeste open source systemen, is groot geworden door de open architectuur. Die zorgt ervoor dat je makkelijk toevoegingen kunt programmeren. Zo is de bijna oneindige verzameling aan plugins ook ontstaan. Maar die heel specifieke wens waar geen plugin voor is? Die gaan wij gewoon voor je maken. Wij kennen alle ins en outs van het WordPress ecosysteem. We weten precies hoe je robuuste plugins ontwikkelt die ook met toekomstige versies van WordPress overweg kunnen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een koppeling gemaakt met een projectendatabase voor een goededoelenorganisatie. Of een uitgebreide navigatie die zowel zoekgericht als vraaggericht werkt voor een evenementenlocatie. Als het er niet is, dan maken we het voor je.

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.