MailChimp plugin.

Als je met al je marketinginspanningen een bezoeker hebt binnengehaald, dan is het zaak om die vast te houden. Eén van de effectiefste methoden is e-mailmarketing. De MailChimp plugin voor WordPress zorgt ervoor dat bezoekers die zich via je site inschrijven automatisch worden geregistreerd in je MailChimp account.

Schrijf bezoekers in op je nieuwsbrief.

Geen gedoe meer met handmatig toevoegen of ingewikkelde exports – laat de koppeling het automatisch afhandelen. We maken een inschrijfformulier dat geheel in de huisstijl van je website is. De bezoekers die het formulier invullen, worden in je MailChimp account geregistreerd zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De nieuwsbrieven zelf verstuur je vanuit MailChimp, één van de makkelijkste systemen voor e-mailmarketing. Schrijft een abonnee zich uit, dan wordt dat via MailChimp afgehandeld. Ook daar hoef je niets voor te doen. Uiteraard blijven klanten die zich uitschrijven voor de nieuwsbrief gewoon in je CRM systeem staan.

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.