Project management plugins.

Als projectorganisatie betrek je steeds vaker je opdrachtgever nauw bij het project. De vakmensen aan beide kanten werken simultaan aan het project. Via je site kunnen ze elkaar issues melden met behulp van een project management plugin.

Issue tracking in je eigen huisstijl

De wereld hangt onderhand aan elkaar van API’s. Voor elk vakgebied zijn specialistische systemen te vinden en die knoop je aan elkaar. Wel jammer is dat je in elk systeem, voor zover dat al mogelijk is, je eigen huisstijl moet inrichten. Die sores bespaar je als klanten hun issues of support tickets kunnen aanmaken in je WordPress site. Via een plugin komen deze meldingen dan in je projectmanagementsysteem of helpdesk terecht. Je hoeft dan klanten dan ook geen login meer te verstrekken voor je andere systeem. Je kunt WordPress koppelen aan Asana, Jira, Zendesk, Freshdesk en nog veel meer. Zo heb je het beste van twee werelden.

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.