WooCommerce.

WooCommerce als e-commerce oplossing voor WordPress is sterk in opkomst. Grote en complexe webshops draaien vooral op Magento maar in het mainstream segment haalt WooCommerce Magento snel in. Het voordeel is dat je de interface van WordPress waarschijnlijk al kent.

Maak een shop van je WordPress site.

Als je een webshop wilt waar je ook heel veel algemene informatie op kwijt wilt, of bijvoorbeeld een blog, dan kun je overwegen om de shop met WordPress te laten maken. Met de WooCommerce plugin krijg je vrijwel alle functionaliteiten die je met Magento ook hebt. Wij hebben qua webshop-platform geen voorkeur. Sommige dingen zijn slimmer opgelost in Magento, andere weer in WooCommerce. Ook zijn er over en weer zaken die bij de één standaard zijn en bij de ander niet. Als niet op verkoop gerichte content de boventoon voert, dan heeft WooCommerce een lichte voorkeur. Je hoeft dan geen twee CMS’en te leren en onderhouden. Je precieze wensen zullen bepalend zijn voor de keus en wij helpen je daarbij.

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Mis met de wekelijkse kennisupdate van Zeo nooit meer een blog, kennissessie of nieuwsitem. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.