Geschreven door Mariska van den Berg op
Over een paar weken is het zover: we staan weer op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht! Tijdens deze 6e editie worden 10.000 bezoekers verwacht. Woensdag 25 en donderdag 26 januari zijn we aanwezig met een opvallende stand die je bijna niet kunt missen! Met veel plezier hebben wij ons de afgelopen tijd bezig gehouden met het organiseren van de beurs en alle acties daaromheen. Kom vooral even langs voor een lekker kopje koffie en een goed gesprek!

Waarom naar de Webwinkel Vakdagen?

Als je betrokken bent bij online activiteiten zijn de Webwinkel Vakdagen echt een ‘must visit’. Het is het grootste evenement van de e-commerce branche en de enige vakbeurs die zich alleen richt op online ondernemen. De WWVD biedt een overzicht aan oplossingen die je helpen optimaal rendement uit je online strategie te halen en dat is iets waar wij helemaal voor staan!

Waarvoor kun je bij ons terecht (op de WWVD)?

Wij kunnen je onder meer helpen met de volgende vragen.

We helpen je graag verder dus kom gerust langs!

Actie: maak kans op een Magento webshop t.w.v. € 6000!

Tijdens de Webwinkel Vakdagen hebben wij dit jaar wel een heel bijzondere actie: je maakt kans op een Magento webshop ter waarde van maar liefst € 6000! Heb je een webwinkel die je wilt vernieuwen of wil je een geheel nieuwe webwinkel starten? Kom dan naar onze stand, laat je kaartje achter en maak zo kans op de Magento webshop!

Schrijf je nú alvast gratis in voor de Webwinkel Vakdagen via deze link óf bovenstaande banner!

| | |

Geef een reactie