Geschreven door Eva Meeus op

WordPress plugins & widgets

Eén van de voordelen van WordPress, is dat er veel plugins en widgets voor worden ontwikkeld omdat het een open source platform is. Aangezien het kostbaar is om voor elke nieuwe mogelijkheid binnen je website maatwerk te laten verrichten, bieden deze plugins uitkomst. Een groot voordeel van deze oplossingen is dat ze al duizenden keren zijn getest en dus werken. Bovendien worden ze geüpdatet bij nieuwe trends of veiligheidsupdates.

Veel geïnstalleerde WordPress plugins en widgets:

Contact Form 7

Contact form 7 is dè plugin als het gaat om contactformulieren. Met 13 miljoen downloads is het één van de meest gebruikte contactformulieren plugins. Met Contact Form 7 maak je zoveel formulieren als je wilt, zonder dat je er al te veel technische kennis voor nodig hebt. Daarnaast ben je vrij in de opmaak van de e-mails die verstuurd worden nadat de bezoeker het formulier heeft ingevuld. Ideaal voor elke WordPress website!

Google Analytics

Met deze Google Analytics plugin van Yoast wordt het je makkelijk gemaakt om inzicht te krijgen in het bezoekersgedrag op je website. Met een paar kleine instellingen worden alle activiteiten van bezoekers bijgehouden in je Google Analytics profiel. Meten is weten, start hier dus vandaag nog mee!

WordPress SEO

Je start eenvoudig met zoekmachine optimalisatie (SEO) van je WordPress website met deze SEO-plugin van Yoast. Alles wat je nodigt hebt om je pagina’s SEO-vriendelijk in te stellen is mogelijk met deze plugin. Daarnaast wordt iedere pagina geanalyseerd en worden er aan de hand van deze analyse tips gegevens om de pagina’s nog beter te optimaliseren.

Black Studio TinyMCE Widget

WordPress levert standaard een tekst widget aan, maar deze vereist enige HTML-kennis om de tekst netjes op te maken. Met de Black Studio TinyMCE Widget is dat niet nodig. Deze widget maakt gebruik van dezelfde tekst editor zoals je die gebruikt bij het aanmaken van een pagina in WordPress.

Doordat deze plugins en widgets al zo vaak worden gebruikt, weet je zeker dat ze goed werken. Ze kunnen soms gratis, maar vaak voor een vast bedrag van de ontwikkelaar worden gekocht. Wij installeren ze vervolgens graag voor je!

Advies WordPress plugins en widgets

Soms is het lastig om de specifieke plugin of widget te vinden die precies voor jouw website de juiste oplossing geeft. Wij adviseren je hierin graag waardoor deze perfect aansluit op de wensen voor jouw website! En wanneer hij echt nog niet bestaat, maken wij graag een oplossing op maat.

Wil je precies weten wat een WordPress site kost, kijk dan in onze gratis WordPress investeringstool of bel gratis voor advies: 030 711 55 57.

| | |

Geef een reactie