Geschreven door Eva Meeus op

Zeo werkt samen met diverse partners om klanten nog beter van dienst te zijn. Met veel plezier kunnen we melden dat we ook met CCV Shop een partnership zijn aangegaan. Met CCV Shop maak je gemakkelijk zelf een webshop inclusief hosting, innovaties en support, voor een vast maandbedrag. Dat is duidelijk en daar houdt Zeo van.

Gebruiksgemak en het leveren van topkwaliteit zit zowel bij CCV Shop als bij Zeo in het DNA. Ook zien we beiden dat SaaS oplossingen en Open Source platformen steeds dichter naar elkaar toe groeien in de e-commerce wereld. Dat Zeo ook maatwerk webshops bouwt hoeft elkaar dus niet te bijten. Door samen de klant centraal te stellen zien we juist kansen in deze samenwerking!

CCV Shop is sterk is het aanbieden van een softwarepakket waarbij jouw webshop binnen no time online is en je direct kunt starten met de verkoop. Zonder poespas of technische kennis. Kies je design en lay-out en breid je shop uit met een diversiteit aan koppelingen. In de onderhoudstool kun je al jouw producten beheren.

CCV Shop

Eenmaal live kan Zeo ondersteunen om jouw webshop tot een succes te maken. We hebben ruimschoots ervaring en specialistische kennis op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan het opvallen binnen Google Shopping of juist actiematig adverteren met je producten op Instagram of YouTube. Naast advertising kijken we ook graag met je mee naar je organische vindbaarheid en adviseren we hoe je met simpele aanpassingen het conversiepercentage in je shop kunt verhogen. 

Wil je meer weten over onze samenwerking met CCV Shop of ben je geïnteresseerd in de online marketing diensten voor webshop eigenaren? Neem dan gerust contact met ons op 030 711 5555. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook altijd. Dat kan naar info@zeo.nl

Heb je interesse in ons partnerprogramma? Laat het ons weten via marketing@zeo.nl.

| | |

1 reactie op “Zeo en CCV Shop

  1. H.L. Scheltens schreef:

    Ik zou graag wat meer informatie ontvangen

Geef een reactie