Geschreven door Mariska van den Berg op

Op donderdag 30 mei vindt hét jaarlijkse Magento-evenement van Nederland weer plaats: Meet Magento. Tijdens deze speciale lustrumeditie in hotel/theather de Reehorst in Ede worden er vele workshops, rondetafelsessies en lezingen gehouden die je laten zien wat Magento is en wat je ermee kan. Ook wij zijn dit jaar aanwezig! Wat kun je deze dag allemaal van ons verwachten?

meet_magento

Speeddaten met een Magento- of Online Marketingspecialist

Op onze stand heb je dit jaar de unieke mogelijkheid om gratis te ‘speeddaten’ met een Magento– of Online Marketingspecialist. In korte rondes van zo’n 20 minuten kun je al je twijfels, vragen en ideeën voorleggen aan onze specialisten. Het aantal beschikbare plekken hiervoor is beperkt dus ben je geïnteresseerd in een korte date met één van onze specialisten, schrijf je dan snel in via: www.zeo.nl/speeddaten.

Workshop Online Marketing (update: vol!)

Van 13:30 uur tot 14:25 zal onze marketingconsultant Jeffrey Wattimena in de zaal Bach 4 een workshop houden getiteld: 7 Essentiële marketingadviezen voor je webshop. Ben jij een (aankomende) webshophouder en wil je weten welke stappen je absoluut moet zetten om je shop succesvol en winstgevend te maken? Schrijf je dan in voor één van de 25 plekken via deze pagina: http://www.meet-magento.nl/programma/.

meet_magento_mensen

Case study van bricks naar clicks

Tot slot heb je van 11:30 uur tot 12:25 de mogelijkheid om samen met Henriette van Gelder en Etienne Goes van Hockeyhuis.nl te discussiëren over jouw webshop tijdens een interactieve rondetafelsessie. Hockeyhuis.nl is een succesvol clicks & bricks concept dat al jaren een fysieke winkelketen combineert met een online webshop. Wil je weten hoe je je marktgebied en omzet kunt vergroten met een bedrijf dat online en offline combineert of heb je specifieke vragen die je ze wilt stellen? Schrijf je dan snel in voor één van de 10 beschikbare plekken.

Je ziet het: voor iedereen die iets doet of wil gaan doen met Magento is er genoeg interessants te doen deze dag! Tot ziens op Meet Magento!

| |

Geef een reactie