Geschreven door Eva Meeus op

Vorige week, dinsdag 23 en woensdag 24 april, stond Zeo op Multichannel 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht en het was een groot succes! Het event stond in het teken van de huidige ontwikkeling van het via meerdere kanalen en media benaderen, servicen en communiceren met klanten en prospects. Er stonden 198 standhouders en waren 147 lezingen die druk werden bezocht.

Speeddaten met Zeo tijdens Multichannel

grote drukte op de Zeo stand tijdens Multichannel 2013

De specialisten van Zeo stonden klaar om in snelle speeddates  alle vragen van bezoekers op het gebied van zoekmachinemarketing, Social Media of websites/ webshops te beantwoorden. De speeddate sessies, waarvoor bezoekers zich vooraf konden inschrijven, liepen als een trein. Mensen uit allerlei bedrijfstakken kwamen sparren met onze specialisten over mogelijke verbeterpunten voor hun online marketingactiviteiten.

Lezingen op Multichannel

 

We zijn bijzonder trots op onze drukbezochte lezingen dit jaar! Een jaar geleden maakte de ondernemer René Bastiaans samen met Zeo de stap van offline naar online. Hij deelde samen met Mariska van den Berg, projectmanager bij Zeo, de belangrijkste lessen die hij als startende ondernemer heeft geleerd. Essentieel voor elke webwinkelier.

Het delen en opdoen van kennis stond centraal op de beurs. Er werden lezingen gegeven in een grote variëteit aan onderwerpen door professionals in hun vakgebied. Van de opkomst van Big data, het inzetten van Social Media tot het verbeteren van klanttevredenheid. Vaak werden praktijkcases gepresenteerd waaruit je handige inzichten kon opdoen.

De lezingen werden door het publiek goed ontvangen en druk bezocht. Het aantal zitplaatsen was soms niet toereikend, maar dit werd opgelost door een plekje op de grond of staand de lezing bij te wonen.

Al met waren het twee succesvolle dagen. Heb je het gemist en had je graag met ons willen speeddaten? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen we je alsnog helpen!

| |

Geef een reactie