Geschreven door chris op

Bij Zeo beschikken we over een Wii. Regelmatig dagen collega’s elkaar uit om een competitief potje tennis te spelen en dit gaat er fanatiek aan toe. Na een tijdje zo gespeeld te hebben, kwam het briljante idee om het groter aan te pakken: een Zeo Webmarketing Wii Tennis competitie. Om meteen alles uit de kast te trekken, werd er een enorme beker besteld met de Zeo Wii tennis kampioen erop voor de winnaar van dit fameuze toernooi. Daarnaast is er een Zeo Wii Ranking opgezet. Voor elke gewonnen wedstrijd zijn er punten te verdienen. Hoe meer punten, hoe hoger je in de ranking komt te staan!

De Wii Tennis Competitie opzet

Elke vrijdag na de lunch word er geloot wie het tegen wie moet opnemen. Na een aantal keer fraude te hebben geconstateerd bij het loten zijn de regels aangescherpt, zo mogen tegenwoordig alleen nog neutrale personen de loting verzorgen! Dit zegt wel iets over de belangen van dit toernooi.

Na de loting gaat het spektakel van start. Als je dan om je heen kijkt zie je overal geconcentreerde blikken, spelers die zich afzonderen, op zoek naar punten voor de ranking! De sfeer is gespannen en er wordt over en weer uitgedaagd. Mensen die in de eerste ronde verliezen, verlaten met de staart tussen de benen de Wii ruimte en durven zich de komende week nauwelijks meer te vertonen. De winnaar mag zichzelf een week de Wii kampioen noemen en de enorme beker mag een week lang op zijn/haar bureau blinken.

Door het groeiende aantal werknemers bij Zeo zijn wij begonnen met het spelen van dubbels. Het concept is hetzelfde, je speelt alleen met een willekeurige collega samen. De beker staat nog maar een halve week bij een persoon op zijn bureau te blinken.

Voor mij persoonlijk is mijn stageperiode niet geheel geslaagd, omdat ik de Wii beker nog nooit heb kunnen winnen. Ik was altijd een gevaarlijke outsider om rekening mee te houden, maar heb het nog niet waar kunnen maken. Denk jij dat jij hem wel kan winnen? Kom dan ook stage lopen of werken bij Zeo webmarketing!

| |

Geef een reactie