Skip to content
AdobeStock_184046301 (4)

Thomas Stofzuigers

Thomas is een Duitse fabrikant van consumentenelektronica met een roemrijk verleden. Het bedrijf heeft zich de laatste decennia gespecialiseerd in stofzuigers voor huisdiereigenaren. De apparaten van de onbetwiste marktleider zijn te koop in de winkels en op de websites van retailpartners. Daarnaast is Thomas Stofzuigers op marketplaces actief, ook in Nederland en België.

Het is meer dan honderd haar geleden dat Robert Thomas de eerste elektrisch aangedreven metalen wasmachines ontwikkelde. Het familiebedrijf is ook bekend als fabrikant van centrifuges. De technologieën van Thomas zijn verwerkt in producten van verschillende bekende merken.
Onder de laatste van vier generaties heeft het bedrijf uit Siegerland (deelstaat Noordrijn-Westfalen) zich toegelegd op de productie van stof- en waszuigers speciaal voor dierenvrienden. Met of zonder zak, van klein tot groot. Daarbij pioniert Thomas Stofzuigers met nieuwe geavanceerde mogelijkheden, zoals cycloontechnologie of AQUA+-technologie.

UITDAGING

Thomas Stofzuigers wilde de Nederlandse en Belgische markt betreden. De Duitsers zochten een bureau om de entree in de lage landen met online marketingactiviteiten te ondersteunen en het merk te helpen bouwen.

tiny thomas
Conversie binnen 1 jaar

Van 1,12% naar 10,25%

Aanpak

Zeo verzorgt de online marketing voor Thomas Stofzuigers in Nederland en België. De inspanningen moeten leiden tot kliks naar de retailpartners van Thomas, of naar marketplaces als bol.com waarop de producten te koop zijn. Thomas Stofzuigers heeft zelf geen webshop.

Techniek

- Website-optimalisatie

- Google Ads

- Social media advertising

- Social media optimalisatie 

- Contentcreatie

- Influencermarketing

Thomas Stofzuigers
"Stofzuigen verfrissend anders."

 

Thomas Stofzuigers

Resultaat

Het rendement van Zeo’s marketinginspanningen voor Thomas Stofzuigers is goed te noemen. Met name de conversie is sterk toegenomen.

Ons werk

TOUCH
Monfoot
Monfoot
TOUCH
MKC Moto
MKC Moto

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.