Skip to content
TaaS hero banner-1

WELKOM!

Alles voor je webshop. Opgelost.

Team as a Service

Wij bieden jou je eigen development team voor een vast bedrag per maand. Ervaren, gecertificeerd en schaalbaar, zodat jij altijd op de eerste plaats komt. 

Je shop is zo belangrijk. Het is je visitekaartje, contact met je klant, gebruikerservaring en je dagelijkse werk. Het is je omzet en je resultaat. Die wil je steeds verbeteren en vernieuwen. Daar wil je controle op hebben. Ook wil je betaalbare tarieven en geen gedoe. 

Developers zijn schaars in Nederland. Je kunt ze zelf niet vinden en bij een bureau heb je het gevoel dat je niet de aandacht krijgt die je verdient. In Nederland is development te duur voor wat je daarvoor krijgt. Dat hebben wij opgelost. 

 

 

Sinds 2022 werken we met een vast team in Ahmedabad, dé IT hub van India. In tegenstelling tot hier is dat een aanbod markt, zodat alleen de beste developers gekozen worden. De product owner is je Nederlandstalige spin in het web. Een business denker die je werk uit handen neemt en alles doet voor het vergroten van de waarde van je webshop.

In Ahmedabad profiteren al onze klanten van VIP services zoals voorrang bij urgente vragen, altijd een lead tech developer in het team, altijd 2 stappen extra om het beste resultaat te leveren. Jouw risico's zijn afgedekt. Wij hebben dit onder onze verantwoordelijkheid voor jou opgelost. Al 15 opdrachtgevers werken met onze oplossing. Ervaar het zelf.

 • 1-Nov-22-2023-07-40-41-3916-AM
 • 3-Nov-22-2023-07-41-16-1051-AM
 • 2-Nov-22-2023-07-40-41-3466-AM
 • 5-Nov-22-2023-07-40-41-4623-AM
 • 4-Nov-22-2023-07-40-41-4660-AM
DIRECT AAN DE SLAG

Binnen 1 week gestart.

Ahmedabad is een aanbodmarkt: de beste developers worden gekozen om voor Westerse opdrachtgevers te werken.

 
MET EEN VAST TEAM

Als je eigen collega's.

Bestaande uit een Product owner, scrum master, QA en developers. Zij kennen je shop en draaien hoge productie en kwaliteit.

 
EEN SCHERPE PRIJS

Voor €75 per uur.

Dat is een stuk beter dan Nederlandse agency tarieven! En je werkt met een vast budget per maand. Wel zo transparant.

 

Pakketten

Prijzen zijn per maand en exclusief btw

Wil je een offerte voor projectmatig werk of migratie? Start je liever met een audit? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 030-7115555 voor een passend aanbod. 

PRO BASIC

€2250
Product Owner
Scrum Master
Senior developer
Tester
Elke maand verbetering en technisch beheer op basis van prioriteiten binnen jouw maandbudget. De communicatie loopt soepel, je werkt met een Nederlandstalige productowner

ADVANCED

v.a. €4750
Product Owner
Scrum Master
Senior developer
QA / Tester
Online Marketing Specialisten
We zijn jouw multi disciplinaire team. Je collega's op afstand en altijd dichtbij. De product owner werkt bij jou op locatie. Je hebt alles onder één dak: webdevelopment én online maketing specialisten zoals SEA, Social, CRO en SEO. Wij zijn verlengstuk van je organisatie voor online groei en rendement.

Onze huidige opdrachtgevers zijn o.a.:

JOUW EIGEN TEAM

Onze mensen in Ahmedabad

Wij investeren onbeperkt opleidingsbudget in onze mensen. We werken en leren dagelijks samen met de locaties Ahmedabad en Utrecht om steeds betere resultaten voor onze opdrachtgevers te bereiken.  En we hebben plezier samen! Ons team in Ahmedabad groeit mee op de successen en dat is ze van harte gegund.  

PAYAL & co (6)-1
PAYAL & co (4)
Foto_Shailesh
PAYAL & co (5)
Foto_Heena
PAYAL & co-2
Foto_Smit
Foto_Paras
PAYAL & co (1)
Foto_apeksha
PAYAL & co (3)-1
Foto_Tausif
Foto_NIkunj

Een productowner is belangrijk voor jouw succes:

Je werkt met een Nederlandse product owner: een business denker die zorgt voor efficiënte shop processen, optimale gebruikerservaring en waarde creatie voor je bedrijf.

De productowner is je sparring partner, coördineert het technische team en neemt je werk uit handen. De aanpak is gericht op het verbeteren van resultaten. 

Je mag bij onze product owner rekenen op deze vijf zekerheden 
 1. ROI gedreven kwartaalplan
 2. Prioriteiten bepaald
 3. Sprints samengesteld
 4. Oplossingen geleverd 
 5. Evaluatie met het technische team

Onboarding en de eerste maand

Onboarding

Onboarding

Nadat je de beslissing hebt genomen om met ons te werken, krijgen we toegang tot de technische systemen. We nemen de zorgen uit handen en werken veilig en snel. We stellen zeker dat de ontwikkel- en acceptatie omgeving binnen één week technisch goed draait. En we richten de communicatie in om prettig met elkaar werken. Met een kick off en plan voor de eerst maand start je het partnerschap met ons. 

De eerste maand

De eerste maand

Belangrijk is dat we in maand één direct de eerste punten voor je oplossen. We leggen je issues en wensen in tickets vast. Deze worden ingeschat zodat je goed prioriteit kunt geven. De product owner komt zelf ook met adviezen om je shop of site te verbereren. In de eerste sprint leveren we wat we beloven. Op tijd. Wij lossen het gewoon op. Van onze klanten horen wij hoe groot het verschil is met andere web bouwers. 

Waar kun je op rekenen?

Waar kun je op rekenen?

 1. Kick off met het hele team
 2. Kennismaken en samenwerkings afspraken
 3. Wat moet er direct opgelost worden?
 4. Welke quick wins kunnen we voor je realiseren?
 5. Wat levert je dat op?
 6. Prioriteren en eerste sprint beslissen
 7. We lossen direct voor je op. Dat merk je! 

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Erkenningen

INHOUD
laden...

VEELGESTELDE VRAGEN

AHMEDABAD?

De deelstaat Gujarat ligt in het uiterste noorden van de Indiase westkust en heeft een oppervlakte van 196.024 km met ruim 34 miljoen inwoners. De hoofdstad Ahmedabad is met 8 miljoen inwoners de 7e stad van India en een ware metropol.

Door de ligging aan de kust heeft Gujarat al sinds de Grieks-Romeinse tijd handelscontacten met het westen. Eens werd Ahmedabad, dat werd gesticht in 1411, beschouwd als de mooiste stad van India. Veel gebouwen vertonen een samensmelting van hindoe- en moslim stijlen tot een speciale Indo-Saraceense vorm van architectuur.

De bevolking is buitengewoon gevarieerd, niet zozeer wat betreft etnische afkomst, als wel naar taal of dialect. In totaal worden in India ongeveer 850 talen gesproken. Er zijn negentien nationale of officiële talen.

Gujarat is om te leven de duurste staat van India. Z'n handelsgeest en technologische ontwikkeling hebben de breed genoten welvaart gebracht die het nu heeft. 

TAAL BARRIERE? We hebben uitstekend Engels sprekende scrum masters die 100% zijn vrijgespeeld voor ons (ook weer VIP!). We werken alleen met Nederlandstalige product owners, zodat er nooit een taalbarrière is.
CULTUUR?

De Indiase cultuur is een grote positive voor zowel de samenwerking als de resultaten! We geven je 4 punten:

1. Dat onze mensen in India Engels spreken helpt natuurlijk enorm. Een heel verschil met veel andere landen. Als je daar een grapje maakt, begrijpen ze je niet. Met Indiërs kan je lachen!

2. Indiërs zeggen liever geen 'nee' op een directe manier. Onze product owners begrijpen dat als geen ander en werken op een slimme manier samen zodat dit juist niet tot loze beloftes leidt. 

3. Onze mensen in Ahmedabad zijn heel ambitieus, ze vechten om vooruit te komen. Ook in onze teams zie je dat terug. Het barst van de jonge mensen die heel gedreven zijn. Het is enorm leuk om hen verder te helpen zodat onze opdrachtgevers en zij zelf daarvan kunnen genieten. Dat geeft enorm veel voldoening.

4. Duidelijkheid is belangrijk. Natuurlijk als het om de taken gaat die moeten worden uitgevoerd. Maar ook de doelen en aanpak bespreken we regelmatig. Ook gaan we jaarlijks bij elkaar op bezoek om onze relatie te versterken en transparantie te blijven betrachten. 

SPRINTS?

Een sprint bevat het werk dat we voor je doen om oplossingen te leveren voor jouw ecommerce platform of website. Zodat jij daar gebruik van kunt maken om succesvol te zijn. 

Door de omvang (130p) en senioriteit zijn we zeer flexibel. De meeste klanten kiezen voor sprints van 2 weken, maandelijkse sprints komen ook voor. Wat je wilt. En heb je een keer een onverwachte storing, dan pakken we die direct op.

Ook contactmomenten spreken we af zoals je wilt:  elke dag een huddle of een weekoverleg? We maken het mogelijk. 

BEREIKBAARHEID?

Onze mensen in Ahmedabad zijn maar 3,5 uur verder in de time zones, dus er is geen tijd barrière. Als nodig wordt er s’avonds door gewerkt tot alles is opgelost. En in Ahmedabad starten we om 6 uur Nederlandse tijd, als jij nog op een oor ligt ;-)

KWALITEIT?

Dit hebben we top geregeld: 

Onze developers zijn hoog opgeleid, hebben certificaten, hebben minimaal 3 jaar werkervaring en werken met strakke procedures.

We hanteren altijd het 4 ogen principe, er is altijd een senior betrokken en we zetten nooit iets live zonder jouw akkoord.

ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN?

Onze mensen in Ahmedabad werken onder moderne arbeidsomstandigheden en voor Indiase begrippen zeer normale werktijden. Zij hebben marktconforme arbeidsvoorwaarden en mogen ook tijd besteden aan persoonlijke ontwikkeling en team ontwikkeling. Dat is voor ons belangrijk. 

INTERESSE?

Wist je dat steeds meer bedrijven besluiten om met een development team op afstand te werken?

59% doet dat om hun kosten te verlagen.
57% doet dat om hun eigen focus op de kern te leggen.
47% doet dat om hun capaciteit/problemen op te lossen.

En jij? Bespreek met ons wat wij voor jou oplossen.

Denk jij ook dat het goedkoper of anders kan? Wij checken en controleren je huidige afspraken of offerte gratis en vrijblijvend. Wij proberen altijd een beter aanbod in service & prijs aan te bieden. Ook bieden wij upgrades aan zodat je beter af bent voor lagere kosten! Zo weet je zeker dat je bij ons altijd aan het juiste adres bent voor een eerlijke aanbod waarvoor je nooit teveel betaald. 

Neem contact met ons op