
Krachtig met kraamzorg online
Naviva
Naviva Kraamzorg vervult een speciale rol in de levens van jaarlijks tienduizenden gezinnen. De grootste kraamzorgaanbieder van Nederland wil op het juiste moment in het oog springen bij aanstaande ouders, om kwaliteit en veiligheid te kunnen bieden, voor, tijdens en na de bevalling. Ook is het belangrijk dat de organisatie beschikt over voldoende handen aan het bed en de wieg.
De kraamtijd behoort tot de bijzonderste perioden in een mensenleven. Met persoonlijke aandacht en deskundige zorg wil Naviva Kraamzorg gezinnen de best mogelijke start geven, waar zij warme en veilige herinneringen aan overhouden.
Naviva ontstond in 2007 uit een fusie, via overnames werd de kraamzorgaanbieder vervolgens in steeds meer delen van Nederland actief. Inmiddels werken ongeveer vijftienhonderd professionals bij de organisatie. In hun opleiding en scholing wordt veel geïnvesteerd. Naviva, onderdeel van het Zorg van de Zaak-netwerk, werkt zo veel mogelijk buurtgericht, met kraamverzorgenden uit de eigen omgeving.
UITDAGING
De kraamzorg staat voor wisselende uitdagingen, die per regio kunnen verschillen. Daarbij gaat het grofweg om de werving van nieuwe cliënten enerzijds en van nieuw personeel anderzijds. Zeo kent de specifieke dynamiek van de markt en heeft daar ook jarenlange ervaring in opgebouwd, als bureau voor de online activiteiten van Careyn Kraamzorg.

200-300%
23%
Aanpak
Na de overname van Careyn door Naviva heeft Zeo de online marketing van de nieuwe eigenaar op zich genomen. Zeo helpt Naviva leads te genereren, waarbij het zowel gaat om de werving van cliënten als om de werving van personeel. Daarvoor is het essentieel deze doelgroepen op het juiste moment aan te spreken met de juiste informatie en het juiste advies.
Techniek

"Voor jou, je kindje en jullie gezin."
Resultaat
De investeringen in bereik leverden Naviva Kraamzorg elk kwartaal meer sessie op, met stijgingen van 200 tot wel 300%. Mede door de verhoogde klikprijzen is de focus succesvol verlegd naar conversieoptimalisatie, wat leidde tot een conversiestijging van gemiddeld 23%.