Skip to content
PurePersonal-ZeoSfeer08 kopie

Onze partners

Samenwerken zit in ons bloed. Benieuwd wat deze partnerships voor jou kunnen betekenen?
Shopware

Met het e-commerce platform e-commerce Shopware creëer je eenvoudig een goedwerkende webshop. Het platform legt de focus op klantbeleving en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat een omgeving waar emotional shopping centraal staat

Google

Als online marketing bedrijf hebben wij jarenlange ervaring met verschillende Google systemen. Als Google Premier Partner werken wij nauw samen met Google. Om partner te blijven dienen wij continue aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Zo zijn onze klanten er zeker van dat wij alleen de allerbeste service leveren.

Mollie

Mollie payments is een betalingssysteem voor webshops. Het bedrijf int betalingen van jouw klanten en keert het bedrag uit op een door jou gekozen moment. Als webshop eigenaar hoef je je zo geen zorgen meer te maken over de betalingen.

Channable

Channable is de ultieme SEA- en feedmanagementtool. Met de tool is mogelijk om de producten van jouw shop door te sturen naar meer dan 2500 vergelijkingssites, marktplaatsen en andere platformen. Dynamische tekstadvertenties kunnen automatisch geüpdatet worden. Een koppeling met Google Analytics maakt het mogelijk om beter te sturen op performance.

SoGrow

We zorgen voor versnelde groei met no-code development.
SoGrow is een no-code agency die bouwt in WordPress in Utrecht. We zorgen voor snelheid bij onze klanten door snel, vooruitstrevende websites te leveren die meegaan met de tijd door het gebruik van AI.

Pay.

Pay. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.

Sendcloud

SendCloud biedt software oplossingen voor het verzenden van pakketjes. Het bedrijf helpt je het logistieke processen van je webshop te vereenvoudigen. Het systeem van Sendcloud is in de cloud aanwezig waardoor je als ondernemer altijd en overal kunt werken.

Skyberate

Skyberate is een betrouwbare hostingpartij met 15+ jaar ervaring, gespecialiseerd in WordPress, Magento en Shopware. Met razendsnelle hosting voor iedere website, klein of groot, ben jij klaar voor de toekomst. We willen enkel het beste voor jou. Daarom staat onze hardware uitsluitend in ISO27001-gecertificeerde Nederlandse datacenters om het hoogste veiligheidsniveau te waarborgen. Eindelijk zorgeloos online ondernemen, 100% succes, 0% gedoe.

Facebook Business

Facebook is wereldwijd het grootste social media kanaal dat er is. Als bedrijf is het belangrijk om hier aanwezig te zijn en je merk of diensten te laten zien. Als Facebook Business Partner proberen we samen met Facebook continue onderscheidende campagnes te plaatsen die conversieverhogend werken.

Hypernode

Hypernode is een hostingplatform speciaal ontwikkeld om webshops zo snel, veilig en beheersbaar mogelijk te maken. Het platform wordt 24/7 gemanaged en gemonitord en we bieden een groot aantal tools en diensten aan die de tijd om webshops te ontwikkelen en te optimaliseren verkorten. Omdat Hypernode gestandaardiseerd is, kunnen we wijzigingen binnen no-time doorvoeren over het gehele platform. Denk daarbij aan software updates, nieuwe features of nieuwe tools.

Piggy

Met het alles-in-één platform van Piggy versterk je loyaliteit en automatiseer je elke stap. Van spaarprogramma’s tot branded cadeaukaarten en slimme e-mailmarketing - met Piggy is het zo geregeld. De officiële Shopware6 integratie plugin is van Zeo.

Retail Rocket

Met Retail Rocket krijg je toegang tot enterprise big data en voorspellende analyse technologieën die in een mum van tijd kunnen worden geïmplementeerd. Retail Rocket biedt een reeks van e-commerce oplossingen voor je website voor je e-mail marketing-kanaal. De officiële Shopware6 integratie plugin is van Zeo.

Robin

ROBIN is een Nederlands technologie & consultancy bedrijf gespecialiseerd in eCommerce customer service. Zij helpen eCommerce & retailmerken zich met service te onderscheiden van de concurrentie, efficiënter te werken en meer te verkopen. ROBIN is onderdeel van CM.com. De officiële Shopware6 integratie plugin is van Zeo.

HubSpot

HubSpot is een marketing- en sales automation-tool die bedrijven ondersteunt bij het realiseren van hun inhoudstrategie. Met HubSpot kan je kwalitatieve en potiëntele klanten generen, beheren en onderhouden op een automatische manier. HubSpot biedt jou dus één overzichtelijke plek waarop je content kan creëren, optimaliseren, analyseren en publiceren. In duidelijke dashboards is te zien wat het je oplevert. 

Microsoft Advertising

Met Microsoft Advertising verschijnen bedrijven in Bing, Yahoo en MSN bovenaan de zoekresultaten. Je kan zelfs bestaande Google Ads-campagnes importeren in Microsoft Advertising om snel jouw advertenties live te kunnen plaatsen. Meerdere bedrijven hebben een positieve ervaring met Microsoft Advertising. Als Microsoft Advertising partner kijken we graag vanuit professioneel oogpunt mee wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

Leadinfo

Leadinfo is opgericht met de mindset van een growth hacker. Leadinfo is altijd bezig met het optimaliseren en verbeteren van de software, zodat gebruikers tijd en geld besparen en meer deals kunnen sluiten. Leadinfo weet hoe zij data moeten inzetten om het beste uit B2B websitebezoekers te halen.

Hotjar

Hotjar is de toonaangevende oplossing voor productteams die verder willen gaan dan traditionele web- en productanalyses, zodat bedrijven zich kunnen inleven in, en begrijpen van, hun gebruikers. Hotjar helpt je bij de punten verbinden tussen wat er gebeurt en waarom het gebeurt, zodat je over de gebruikservaring te weten komt, waardoor klanttevredenheid gecreëerd kan worden. 

Klaviyo

Geavanceerde e-mailmarketing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Meer dan 15.000 merken  laten hun bedrijf groeien en leveren geweldige klantervaringen met Klaviyo. Deze oplossing maakt het supereenvoudig om gegevens van je e-commerceplatform, POS-software en andere marketingtools binnen te halen die je eindeloze segmentatiemogelijkheden bieden. En in tegenstelling tot andere platforms laat Klaviyo je zien hoeveel inkomsten je genereert voor elke e-mailcampagne of automatisering. 

Bigshopper

"Hoi! Wij zijn Bigshopper, een Nederlandse Premium CSS Partner. Dit betekent dat wij webshops tot wel 25% biedkrachtiger kunnen maken in Google Shopping. Daarnaast plaatsen wij producten van meer dan 2800 aangesloten verkopers op ons vergelijkingsplatform. Met onze Nederlandse Support en toegang tot tools hopen wij de aangesloten verkopers verder te helpen en online succes te behalen. Kunnen wij jou ook verder helpen?"

Ook met ons samenwerken? Join the club!

Laten we met elkaar om de tafel gaan. Neem contact met ons op.