Skip to content
Linkbuilding-1-1

SEO

Jouw website beter vindbaar maken? SEO toepassen!

Het optimaliseren van jouw website op zo’n manier dat je hoger in de zoekresultaten bij Google komt en bezoekers jouw website vanzelf (organisch) beter vinden. Dat is SEO.

Solide SEO-strategie

Het zoekgedrag van mensen verandert continu en daarmee ook de algoritmes van Google. Het is belangrijker dan ooit om in te spelen op nieuwe informatiebehoeften van jouw doelgroep met relevante informatie. Door nieuwe en verbeterde zoekmachinetechnologieën worden zoekresultaten relevanter. Het hebben van een solide SEO-strategie is daarom voor de meeste bedrijven ook essentieel om hun langetermijndoelstellingen te halen.

Hogere organische vindbaarheid, meer rendement

Beter vindbaar zijn voor jouw juiste doelgroep op het juiste moment, daar draait het om in de optimalisatie. Door inzet van de juiste SEO-technieken is het mogelijk om niet alleen meer, maar ook de juiste bezoekers naar specifieke pagina’s van jouw website te leiden. Als jouw website goed SEO-geoptimaliseerd is, dan levert dit een hogere organische vindbaarheid op en haal je er meer rendement uit.

Is jouw website al SEO-geoptimaliseerd? Wij helpen je graag!

Ook voor SEO-migratie.

Waar liggen jouw SEO kansen? Let's find out!

SEO uitbesteden aan Zeo

Een SEO-strategie bestaat uit verschillende elementen, zoals zoekwoordoptimalisatie, duidelijk en relevant geschreven content, linkbuilding en het hebben van overzichtelijke metadata. Met al die elementen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat bezoekers jouw website beter vinden en jij meer leads genereert. Zo verhogen we stap voor stap jouw rendement. 

Onze SEO-specialisten maken graag een analyse voor je. Ook voor SEO-migratie. Bel ons op 030-308 0359 of plan een afspraak.

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.