Skip to content
Zeo14-2

Jouw Shopify webshop

  • SEO-vriendelijk
  • Eenvoudig emotie creëren rondom jouw merk
  • Flexibiliteit door standaard plug-ins

Shopify | Wereldleider in e-commerce

Meer dan 1,700,000 bedrijven in 175 landen vertrouwen op Shopify. Met dit betrouwbare e-commerce platform verkoop je in no time producten en diensten online. In welke branche dan ook. Met Shopify heb je één platform met alle e-commerce- en point-of-sale-functies die je nodig hebt om jouw bedrijf te runnen. En met goed geoptimaliseerde online marketing campagnes erop ben je klaar voor groei!

We horen vaak dat Shopify alleen voor kleine shops zou werken. Niets is minder waar. Meer dan tien jaar geleden is Shopify een eigen online snowboard winkel begonnen. Destijds gaf geen enkele e-commerce-oplossing hun de controle die zij nodig hadden om succesvol te zijn.  Zo ontstond hun eigen oplossing.

Shopify wordt tegenwoordig gebruikt door bedrijven van elke omvang. Of ze nu online, in winkels of onderweg verkopen. Shopify werkt zonder verborgen kosten, met schaalbare hosting en een keur aan mogelijkheden om een stijlvolle, commerciele shop neer te zetten. Shopify wordt geroemd om de uitstekende klantenservice en wereldwijde community support. Daarom werken wij graag met dit platform!

Zeo | Officieel Shopify Partner

Zeo is sinds 2021 Officieel Shopify Partner. We hebben een aantal shops ontwikkeld en sturen met deze shops en ondernemers actief op groei vanuit full service online marketing én webdevelopment. Een krachtige combinatie waarbij je alles onder één dak tot je beschikking hebt!

Om snel en goed je Shopify webshop live te zetten, nemen we de volgende drie stappen met je: 

Stap 1: Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst bepalen we precies wat jouw webshop moet kunnen  en hoe deze eruit moet zien

Stap 2: Bij bestaande shops analyseren we je data. Je kunt rekenen op scherpe adviezen om je omzet te laten groeien. We stellen je groei doelstellingen vast met de bijbehorende kpi's. Bovendien richten we de campagnes in voor beter rendement.

Stap 3: We plannen en bouwen je shop. We communiceren duidelijk wat wij en wat jij aanlevert in het proces. Je weet van te voren wanneer je zult testen. Rond livegang adviseren we je over de beste investeringen in online marketing. Zodra jouw webshop live gaat, komt alles samen!

Alles voor jouw groei. We bouwen een nieuwe webshop voor je of ontwikkelen door op je bestaande shop. Is dit jouw beste e-commerce oplossing? Let's find out! 

 

Snel een shop online en groeien met online marketing?

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.