Skip to content
PurePersonal-Zeo7 (1) (1)

Social Media Advertising

Webshop of online dienstverlener? Adverteer op social media!

Social Media Advertising is precies wat het al zegt: adverteren op sociale mediakanalen. Een perfecte kortetermijnstrategie voor het promoten van je producten of diensten.

Gerichte interactie met je doelgroep

Met social media advertising ga je gericht de interactie aan met je doelgroep via sociale mediakanalen als:

Je kunt social media advertising inzetten voor het introduceren van een nieuw product, een nieuwe dienst of een nieuw merk. Of denk eens aan het promoten van je organisatie of het aanboren van een nieuwe doelgroep. Misschien wil jij meer verkeer genereren naar jouw website of webshop. Of wil je de conversie op je website verhogen.

Hogere zichtbaarheid, vindbaarheid en omzet

Met de juiste strategie verhoog je de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf. Dit vertaalt zich naar een hogere omzet. De juiste advertentiecampagnes en contentcreatie op social media dragen bij aan de merkbeleving en genereren ambassadeurs voor je merk. Door te monitoren krijg je ook nog eens belangrijke inzichten in jouw doelgroep, waardoor je je klanten steeds beter kunt bedienen. 

Ook de sociale mediakanalen gebruiken voor het promoten van jouw organisatie, product of dienst? Check dan eens wat Zeo voor je kan doen!

Waar liggen jouw social media kansen? Let's find out!

Social Media Advertising uitbesteden aan Zeo

Wij begrijpen dat jij andere dingen aan je hoofd hebt dan je bezig te houden met het adverteren op social media. Aangezien het jou echter zoveel voordeel oplevert, ontzorgen we je graag door het je volledig uit handen te nemen. Onze specialisten kennen alle laatste  ins en outs van alle social mediakanalen. Ze doen eerst een grondige inventarisatie voor je. Dan maken ze doelgerichte campagnes en een solide contentstrategie voor je, met een helder plan van aanpak. Uiteraard zorgen we voor meetbaar resultaat en laten het je zien in overzichtelijke en begrijpelijke rapportages.

Benieuwd welke strategie werkt voor jouw bedrijf? Bel ons dan direct op 030-7115555 en vraag naar Mariska. 

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce...?

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.