Skip to content
Linkbuilding-1-1

Google Advertising

Met Google Advertising werf je direct #1 posities in de zoekmachine. Wil jij ook je leads, sales of omzet een boost geven? Wij helpen jou met slimme en succesvolle search campagnes. Meer dan
15 jaar ervaring

Landen actief

11

Team van specialisten

30

Tevreden klanten

80+

Onze Google Advertising aanpak

Al die jaren oefenen liegen er niet om: we weten bij Zeo inmiddels hoe je een solide SEA strategie ontwikkelt en optimaliseert. Vaak denken mensen bij SEA aan tekstadvertenties bovenaan de ‘gratis’ zoekresultaten op Google. Dit is niet onjuist, maar wel onvolledig. De advertentiemogelijkheden van Google Ads zijn net zoals wij flink gegroeid. 

Naast tekstadvertenties kun je kiezen voor Google Display Ads, Google Shopping Ads en heb je een tal van verschillende zoek advertenties. Wanneer wij bij Zeo de SEA strategie voor onze klanten uitvoeren, dan maken we eerst een zorgvuldige analyse van de organisatie en formuleren we concrete doelstellingen. Op basis hiervan richten we de campagnes in zodat ze winstgevend zijn en zichzelf snel terugverdienen. Afhankelijk van de gestelde doelen, kan het uitbesteden van SEA campagnes erg lucratief zijn voor zowel e-commerce bedrijven als bedrijven in de dienstverleningssector.

Search Engine Advertising

Zoekmachine adverteren (Ook wel: ‘ SEA’ of ‘Search Engine Advertising’) is voor veel van onze klanten één van de belangrijkste kanalen in de marketingstrategie. En dat heeft een goede reden. Door op een slimme manier te adverteren op Google kan een organisatie veel rendement (in de Google Ads marketingtermen = ROAS) realiseren. SEA is een vorm van betaalde reclame waarbij je advertentieruimte koopt binnen zoekmachines. Je promoot je website, producten of diensten in de zoekresultaten van de zoekmachine Google. Google is het grootste kennisplatform op het internet. In 2020 gebruikte 94,37% van alle Nederlanders Google als zoekmachine. Kortom: een enorm belangrijk kanaal vol potentie voor elke ondernemer.

Wil je beginnen met adverteren op Google Ads of wil je een review op je huidige campagnes? Wij helpen je!

De perfecte Google Advertising strategie

Door op een goed doordachte wijze te adverteren in zoekmachines, worden relevante bezoekers naar de website geleid in verschillende fase van de customer journey. De juiste boodschap, op het juiste moment op de juiste plaats. Het resultaat: een klant die zijn doelstellingen haalt en een gezond en liquide marketingstrategie.

In de afgelopen jaren is de concurrentie voor het adverteren op Google sterk toegenomen. Dit zorgt ervoor dat de advertentiekosten substantieel toenemen. Daarnaast biedt Google Ads veel mogelijkheden voor ondernemers om zelf te adverteren, middels veelal geautomatiseerde instellingen. Dit is an sich niet slecht, maar kan wel veel risico’s en hoge kosten met zich meebrengen. Een effectieve en vooral kostenefficiënte SEA strategie vergt een goede voorbereiding, inhoudelijke kennis, het optimaal volgen van de trends in de markt en veel liefde en aandacht. Welke strategie voor de een werkt, is geen garantie voor de ander. Het opzetten van een succesvolle strategie is maatwerk. Het is namelijk niet de truc om zoveel mogelijk mensen naar je website te trekken en hiervoor hoge advertentiekosten te betalen, maar mensen die converteren. Oftewel: die een handeling uitvoeren op de website waarvan jij wilt dat ze die doen. Om deze reden kan het handig zijn voor een bedrijf om SEA uit te besteden.

Ben je benieuwd of het adverteren in Google ook voor jouw bedrijf interessant kan zijn? Wij denken graag met jou mee. Bel direct naar (030) 711 5555 of plan een afspraak.

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.