Skip to content
PurePersonal-ZeoSfeer08 kopie

Recruitment marketing

Een nieuwe aanstelling in 10 weken

Klaar met een 25% recruitment fee en de lange doorlooptijden van het invullen van een vacature?

Natuurlijk staat jouw vacature op jobboards.  Maar wat nou als jouw ideale kandidaat niet actief op zoek is naar een nieuwe job? Dan neem je een recruiter aan, met mega hoge fees.

Het kan ook anders! Wij targeten jouw doelgroep via kanalen als Facebook, Instagram, Tiktok en/of zoekmachines. We promoten je bedrijf en natuurlijk je vacatures. We gaan dus op zoek naar die niet-actief-zoekende kandidaat die na het lezen van je vacature intrinsiek gemotiveerd is om bij joú te komen werken! Zónder hoger fees. 
Benieuwd en wil je het wel eens proberen? Dan hebben wij een speciaal aanbod voor jou!  

 

€1500 (eerst 2000)*

excl. werken-bij site
10 weken looptijd

Opbouw campagnes

Tweewekelijks beheer & advies
Maandelijks reporting

*exclusief mediabudget

€3000 (eerst 4000)*

incl. werken-bij site
10 weken looptijd

Opbouw campagnes

Tweewekelijks beheer & advies
Maandelijks reporting

*exclusief mediabudget

Onze methode

Door middel van vacature campagnes creëren we relevante traffic naar een werken bij- site op maat, die wij voor je opzetten. We snappen dat je liever vandaag dan morgen begint en zorgen dus dat de eerste versie van je werken-bij-site binnen een week live staat. Vervolgens kan jij gemakkelijk en overzichtelijk je sollicitanten managen in een Applicant Tracking systeem. Door te targeten op een zeer relevante doelgroep, focussen we ons op op meer relevante reacties op je vacature. Zo vullen we je pipeline met interessante kandidaten zodat jouw vacature snel vervuld is.

  • Werken bij- site

    Op de werken- bij site is een overzichtelijk dashboard te vinden met alle openstaande vacatures. Daarnaast laat je met deze site meer zien van je waardepropositie dan alleen een vacature.
  • Job advertising

    Doormiddel van slimme online marketing technieken en een mix van kanalen zorgen we dat we jouw ideale kandidaat op je vacaturepagina krijgen. Zonder dat je afhankelijk bent van dure recruiters, neem jij de touwtjes in eigen handen!

  • ATS - Applicant Tracking Systems

    Nooit meer pingpongen tussen e-mails, spreadsheets en andere apps om een overzicht te hebben van je kandidaten. De gehele pipeline overzichtelijk van sollicitatie tot na de eerste werkdag. 

Waar liggen jouw kansen binnen recruitment marketing? Let's find out!

Best Practices

Hoe doen wij het voor onze klanten?

Zeo logo paars (1)-2

De krapte in de arbeidsmarkt wordt overal gevoeld, ook in de wereld van online marketing. Door de inzet van slimme online marketing technieken en campagnes gestuurd op data, op de eerder bepaalde platformen uit de doelgroep analyse hebben we onze doelgroep specifiek weten te targeten. Dit heeft geleid tot 31 sollicitanten en 7 FTE gestart binnen 3 maanden. 

Lees hier meer over de behaalde resultaten.

 

cadkoop-logo (1)

Traditionele werkwijzen om nieuw talent te vinden werken niet meer, door krapte op de arbeidsmarkt. Om de recruitment in eigen handen te houden en om niet afhankelijk te zijn van dure recruiters, is CADkoop de samenwerking aangegaan met Zeo. Hiermee wordt nieuw talent vergaard doormiddel van slimme vacaturecampagnes op basis van data en online marketingtechnieken.

Bekijk hier de werken- bij site van CADkoop

Jouw team

Wibo Algemeen directeur
Lisa Recruitment Marketeer
Dylan Recruitment marketeer
Recruitment marketing

Wat levert het je op?

We starten vanuit een werken-bij-site, compleet in jouw design. Deze is geoptimaliseerd voor conversies en vertelt de boodschap van jouw organisatie. Hierdoor weten we meer kandidaten te laten reageren op jouw openstaande vacatures.

Door de inzet van slimme online marketing technieken en employer branding, weten we data in te zetten om de vacature te tonen aan jouw ideale kandidaat. Onze data gedreven vacature campagnes worden door online marketing systemen beoordeeld op eindeloos veel data, op platformen waar jouw ideale kandidaat zich bevindt. Het fijne aan deze campagnes is dat je ook kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe job, maar hier wel voor open staan.

Wist je dat dit het grootste deel van de potentiële kandidaten betreft? Je kunt je waarschijnlijk bedenken, dat een afspraak met iemand die passief werkzoekend is interessanter kan zijn, dan een afspraak met iemand die actief werk zoekt en misschien al afspraken heeft met 3 andere potentiële werkgevers en 2 recruitmentbureau's.

Via deze werkwijze onderscheid je je ten opzichte van de concurrentie die enkel zoekt naar actief werkzoekenden via traditionele wijzen.

Het Applicant Tracking System, dat gekoppeld wordt aan je werken-bij site  zorgt ervoor dat jij eenvoudig je kandidaten stroom kan managen in een overzichtelijk dashboard. Wie heeft er gereageerd, is het een interessante kandidaat, is er al een telefonisch contactmoment geweest of is de kandidaat al op kantoor geweest voor een afspraak? Door deze informatie bij te houden heb jij perfect zicht op de kandidaten ‘’pipeline’’. Zo weet jij het meest uit je solliciterende kandidaten te halen en werken we samen aan nieuw talent voor jouw organisatie. En natuurlijk zorgen wij er ook nog eens voor dat je werken-bij site SEO geoptimaliseerd is.

Blogs

Meer over recruitmentmarketing

Wil je meer weten over het werven van personeel door middel van online marketing? Lees dan een van onze blogs. 

Contact

Ook de eigen regie nemen over je recruitment?

Neem dan nu vrijblijvend contact op.